LIVE SCORES

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΠΑΟΚ - Και τώρα μεταγραφές: Σακελλαρίου και Γιακουμής, ύστατη προσπάθεια για Σορλέν





Ο ΠΑΟΚ, έστω και δύσκολα, κατάφερε να κερδίσει τον Πανσερραϊκό και να ξεκινήσει με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στη φετινή Superleague. Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» του βορρά, Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ικανοποιημένος από το καλό ξεκίνημα και πλέον στρέφει την προσοχή του έτσι ώστε να βάλει… τις τελευταίες πινελιές στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων».

Και δεν αποκλείεται και ακόμα εντός της ημέρας να υπάρξουν ανακοινώσεις. Ο διεθνής με την Επίδων αριστερός μπακ, Λευτέρης Σακελλαρίου του Πανθρακικού και ο επίσης διεθνής τερματοφύλακας, Αστέριος Γιακουμής του Αγροτικού Αστέρα βρίσκονται στο προσκήνιο.

Για τον Γιακουμή ο πρόεδρος της ομάδας του Ευόσμου, κ. Ριαβόγλου ανέφερε για το θέμα: «Ήρθαμε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον Γιακουμή. Είχαμε ραντεβού όπου και συζητήσαμε τις τελευταίες λεπτομέρειες. Είναι μεγάλη τιμή για τον Αγροτικό Αστέρα που θα δώσει έναν παίκτη σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας».

Από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρουν πως ξ υπόθεση της απόκτησης του Γιακουμή βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Οσον αφορά τη μετακίνηση του Σακελλαρίου από τον Πανθρακικό, χθες στις κερκίδες της Τούμπας βρέθηκε ο πρόεδρος της ακριτικής ομάδας, ο Θοδωρής Σαββάκης, και μετά το τέλος του αγώνα έγιναν οι πρώτες συζητήσεις που αφορούν το οικονομικό σκέλος της μετακόμισης του 23χρονου από την Κομοτηνή στην Τούμπα.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα. Τους δύο παίκτες έχει ζητήσει από τη διοίκηση ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Παύλος Δερμιτζάκης. Δεν αποκλείεται να υπάρξει και κίνηση για την απόκτηση ενός αριστερού χαφ.

Ύστατη προσπάθεια για Σορλέν αλλά…

Σε ό,τι αφορά τον Ολιβιέ Σολρέν, ο Γάλλος άσος θα βρεθεί και το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της Τούμπας προκειμένου να ρυθμίσει τις οικονομικές λεπτομέρειες της λύσης συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Στη νέα αυτή συνάντηση ο Θόδωρος Ζαγοράκης θα κάνει την τελευταία απόπειρα να τον μεταπείσει για να παραμείνει. Ωστόσο, είναι πάρα πολύ δύσκολο, καθώς την απόφαση την έχει πάρει από κοινού με τη σύζυγό του.