LIVE SCORES

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Ατρόμητος - Πανσερραϊκός (25/9, 17:15GR)

25/9/2010 9:47:09 πμ

Στο Περιστέρι ανοίγει η αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Πανσερραϊκό το απόγευμα του Σαββάτου (25/9, 17:15GR), σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες αναζητούν την πρώτη τους νίκη.




Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις ένα βαθμό μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος. Ο βαθμός αυτός προήλθε από το 1-1 με τον Ηρακλή στο ίδιο γήπεδο, σε ένα ματς που η ισοφάριση ήρθε στα τελευταία λεπτά, ενώ ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης, είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Παράλληλα, μετρούν δύο ήττες, σε Λάρισα με 0-1 από την ομώνυμη ομάδα (όπου και εκεί υπάρχουν έντονα παράπονα από τις αποφάσεις των διαιτητών και δη της σχετικής με το γκολ της νίκης) και Παμπελλοπονησιακό, την προηγούμενη αγωνιστική, με 1-3 από την Κέρκυρα.

Ο κόσμος της ομάδας έχει... εξαγριωθεί, ενδεικτικές οι δύο... επισκέψεις των οργανωμένων, τόσο κατά την επιστροφή από την Πάτρα μετά την ήττα από την Κέρκυρα, όσο και στην προπόνηση την επομένη, και θέλει να δει από τους παίκτες να βγάζουν πάθος και να παίρνουν νίκες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Παράλληλα και ο Γιώργος Σπανός βλέπει η επένδυση που έκανε το καλοκαίρι να μην έχει αποφέρει καρπούς μέχρι στιγμής και από το μυαλό του περνάνε πολλά τις τελευταίες μέρες, όμως στηρίζει για την ώρα, τόσο τον Γιώργο Δώνη, όσο και τους παίκτες.

Στην αποστολή επέστρεψε για πρώτη φορά από τον τραυματισμό του ο Τάτος, ενώ εκτός τέθηκαν για άλλη μία φορά ο Ατέμπα Μπιλαγί και ο Βασίλης Αποστολόπουλος, καθώς και ο τιμωρημένος Ηλίας Αναστασάκος.

Την 20άδα αποτελούν οι: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Μπάλλας, Καραγκούνης, Φαβάλι, Μπρίτο, Καμαρά, Καραλής, Νάστος, Σκόνδρας, Μελισσάς, Ολιβέιρα, Σαμπού, Μπαζίνσκι, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Σαγκανόφσκι, Νεμπεγλέρας, Περόνε και Τάτος.

Σε σχόλιο του για το παιχνίδι ο Δώνης τόνισε: "Εκείνο που προέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να βρούμε το δρόμο για την επιτυχία και την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα ώστε να μας βοηθήσει ψυχολογικά και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που τον χρειαζόμαστε κοντά μας".

Ο Πανσερραϊκός από την άλλη, μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, έχοντας όμως αντιμετωπίσει τρεις από τις μεγαλύτερες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τις εκτός έδρας αποτυχίες με ΠΑΟΚ (2-3) και ΑΕΚ (0-2) και την πρόσφατη εντός με τον Ολυμπιακό (0-1).

Χωρίς σέντερ φορ ο Πανσερραϊκός, καθώς ο Βρούτσινα τέθηκε οριστικά νοκ άουτ, λόγω τραυματισμού, ενώ και ο Νταλέ που βρίσκεται στην αποστολή δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να ξεκινήσει. Εκτός αποστολής έμειναν οι Αλβάρες, Ανάκογλου και Μπανγκουρά.

Στην αποστολή του Ντράγκαν Κοκότοβιτς βρίσκονται οι Ράντμαν, Νόβοτα, Αμπουμπακάρι, Γαλανόπουλος, Γεωργιάδης, Αμο, Μπέλιτς, Μπρίτζεζ, Κάστρο, Ντιόγκο, Σουμπίνιο, Λεοζίνιο, Μαβένε, Τάντιτς, Παντελιάδης, Βοσκόπουλος, Παπάζογλου και Νταλέ.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Τριάντα χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που ο Ατρόμητος υποδέχθηκε τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της Α` Εθνικής. Σε εκείνο το παιχνίδι, της περίοδο 1980-81, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1. Αυτό είναι και το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο σκόραραν τα λιοντάρια στην Αθήνα. Ο Πανσερραϊκός δεν έχει κερδίσει ποτέ ως φιλοξενούμενος του Ατρόμητου στην μεγάλη κατηγορία. Σε 5 παιχνίδια έχει 3 ήττες και 2 ισοπαλίες, με τα γκολ να είναι 1-5 εις βάρος του. Πάντως, η τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν στις 17 Οκτωβρίου του 2004, για το πρωτάθλημα της Β` Εθνικής, με τον Πανσερραϊκό να κερδίσει 1-0 στο Περιστέρι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΚΟΡ
1972-73 0-0
1974-75 1-0
1975-76 1-0
1976-77 2-0
1980-81 1-1