LIVE SCORES

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Pregame Ολυμπιακός-Αστέρας (25/9, 19:30GR)

25/9/2010 9:40:37 πμ

Εχοντας διπλή αποστολή υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο (25/9 19:30GR) ο Ολυμπιακός στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.



Υστερα από δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια και ένα πρωταθλήματος, που διεξήχθησαν κεκλεισμένων των θυρών, οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν φέτος για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό τους, που αναμένεται να κατακλύσει το φαληρικό γήπεδο.

Πρώτος και κυριότερος στόχος για την ομάδα του Βαλβέρδε είναι να διευρύνει το νικηφόρο σερί της μετά τα τρίποντα επί Κέρκυρας και Πανσερραϊκού. Οι φίλαθλοί πάντως περιμένουν μία νίκη, που να συνοδευτεί από γκολ και θέαμα και αυτό ουσιαστικά είναι το δεύτερο ζητούμενο, μετά τις κακές εμφανίσεις, που προηγήθηκαν.

Ευχάριστο πονοκέφαλο έχει να αντιμετωπίσει ο βάσκος τεχνικός, καθώς αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα.

Ο 46χρονος συνηθίζει να εκπλήσσει με τις αρχικές του επιλογές, ωστόσο σύμφωνα με όσα έχει δείξει στις προπονήσεις ο Νικοπολίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Τοροσίδης δεξιά, οι Μέλμπεργκ και Αβραάμ στο κέντρο της άμυνας, ενώ στο αριστερό άκρο πιθανότατα επιστρέφει ο Ραούλ Μπράβο, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να διατηρήσει τη θέση του ο Χολέμπας.

Ο Ιμπαγάσα φαίνεται πως κερδίζει τη θέση του Ντουντού και θα αγωνιστεί πλάι στον Ουρτάδο, ο Ρόμενταλ διεκδικεί αυτή του Φετφατζίδη, με τον δανό να ετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός, αριστερά ο Ριέρα, ενώ πίσω από τον Πάντελιτς θα είναι ο Φουστέρ.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Ουρτάδο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Μήτρογλου. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ζαϊρί, Νέμεθ, Γκαλίτσιος, Γιάννης και Νίκος Παπαδόπουλος, Μέγιερι, καθώς κι ο νεαρός Ποτουρίδης.

Στο στρατόπεδο του Αστέρα Τρίπολης επικρατεί αισιοδοξία, καθώς οι αρκάδες, που είναι αήττητοι, έχουν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου ξεκίνησε με διπλό στο Παγκρήτιο, ενώ στη συνέχεια ανάγκασε σε ισόπαλα αποτελέσματα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.

Ο Αστέρας Τρίπολης επίσης δεν έχει προβλήματα τραυματισμών και θα ταξιδέψει στην Αθήνα με όλα του τα όπλα, προκειμένου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Συγκριτικά με την αποστολή της ομάδας στον αγώνα με την ΑΕΚ, περιλαμβάνονται οι Πουλίδο, Καρέρα, Μπακασέτας, Ουντότζι και Ρίος, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, ενώ έμειναν εκτός οι Τσαμπούρης, Φρανκού, Ιβάνοφ, Λαμπρόπουλος και Ριμκεβίτσιους.

Αναλυτικά η αποστολή: Νίκος Αναστασόπουλος, Ματίας Ντεγκρά, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Γκόραν Ρούμπιλ, Χρήστος Πιπίνης, Μπρούνο Ουριμπάρι, Σωκράτης Φυτανίδης, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίδο, Αντώνης Λαδάκης, Αντριάν Μπαστία, Μαρκ Κερ, Κώστας Φορτούνης, Ροτζέριο Μάρτινς, Σαλίμ Αράς, Κρις Κονσεισάο, Σεμπάστιαν Καρέρα, Τσικόντζι Ουντότζι, Λιονέλ Ρίος και Τάσος Μπακασέτας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο Βασίλης Παμπορίδης (Κιλκίς) θα διευθύνει την αναμέτρηση, ενώ οι Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας) και Δημήτρης Μπιτσίδης (Θράκης) θα είναι οι βοηθοί του.