LIVE SCORES

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

«Κομμένη η πλάκα»!





Στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να ανασυνταχθούν και στην προπόνηση της Τρίτης ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε με σκληρή γλώσσα στους παίκτες. Ο τεχνικός των Πρασίνων ανέφερε πως από εδώ και πέρα «η χαλαρότητα τελειώνει στην ομάδα και όποιος δεν δίνει το 100% θα μένει στον πάγκο». Παράλληλα έκανε ξεχωριστές παρατηρήσεις σε κάποιους παίκτες, κυρίως στον Μπουμσόνγκ, ενώ ζήτησε από τους Σισέ και Λέτο να πληρώσουν μέχρι αύριο κάποια παλιά πρόστιμα!Αναλυτικά λοιπόν ο Ελληνας προπονητής τόνισε πως «από εδώ και πέρα η πλάκα τελειώνει. Τέλος στη χαλαρότητα. Όποιος δεν δίνει το 100% στο γήπεδο και στην προπόνηση, θα μένει στον πάγκο. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλες τέτοιες εμφανίσεις» και στη συνέχεια προσπάθησε να φανεί πιο συγκαταβατικός:προπόνηση

«Αν είμαστε εμείς καλά, δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στους στόχους μας γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη».

Στις ξεχωριστές αναφορές του για τα λάθη του κάθε παίκτη, στάθηκε περισσότερο στον Μπουμσόνγκ: «Αν είσαι συγκεντρωμένος, τότε, είσαι πολύ καλός. Υπάρχουν και παιχνίδια, όμως, που δεν είσαι καθόλου συγκεντρωμένος και γίνονται αρκετά λάθη. Εσύ πρέπει να μπεις στη φιλοσοφία της ομάδας. Και όχι εμείς στη δική σου»

Ο Γάλλος στόπερ αντέδρασε και τόνισε πως «εγώ κάνω ό,τι μπορώ και θα συνεχίσω».

Ο Νιόπλιας στο πλαίσιο της προσπάθειας να βρεθεί η χαμένη πειθαρχία στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και πέραν του προστίμου στον Σιμάο, θυμήθηκε κάποια παλιά πρόστιμα για αργοπορία στην προπόνηση των Λέτο και Σισέ και τους ζήτησε να τα τακτοποιήσουν μέχρι αύριο Τετάρτη!