LIVE SCORES

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Αρνήθηκε εισιτήρια για τον… κόσμο του





Ο Ολυμπιακός δεν θα παραχωρήσει τελικά εισιτήρια στον Αστέρα Τρίπολης, στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι», έπειτα από συνεργασία με τους ιθύνοντες τον σύλλογο της Αρκαδίας, συμφώνησαν να μην δώσουν «μαγικά χαρτάκια» στους Αρκάδες. Οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης και αντί κερκίδας, θα παραχωρήσουν τρεις σουίτες του φαληρικού γηπέδου και κάποια εισιτήρια στα επίσημα για τις ανάγκες των φιλάθλων των φιλοξενούμενων.παραχωρήσουν

Ο λόγος που αποφασίστηκε να μην παραχωρηθεί κερκίδα για τους Αρκάδες, έχει να κάνει με το γεγονός πως αυτή η αναμέτρηση θα είναι η πρώτη για την ομάδα του Ολυμπιακού μπροστά στο κοινό του και αν δίνονταν εισιτήρια στον Αστέρα, θα έπρεπε, για λόγους ασφαλείας, να μείνουν κλειστές δύο θύρες.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συνεννόηση με την διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης για την μη παραχώρηση κερκίδας, αφού θα μειώνονταν τα εισιτήρια που θα είχαν στην διάθεσή τους οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, που αναμένεται να γεμίσουν το «Γ. Καραϊσκάκης».

Γιώργος Κυριακόπουλος