LIVE SCORES

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Να… μείνει στο «κόλπο»





Μόνο νίκη. Το βράδυ της Τετάρτης (21:45 ΝΕΤ, Sportnet) ο Παναθηναïκός υποδέχεται στο «ΟΑΚΑ» την Κοπεγχάγη των γνώριμων Ν’ Ντόι και Άντονσον, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ και η κατάκτηση του «τριπόντου» αποτελεί μονόδρομο για τους «πράσινους», αν θέλουν να παραμείνουν «ζωντανοί» στο… κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το σύνθημα για τη νίκη έδωσε ο Νίκος Νιόπλιας. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού τόνισε πως οι Πράσινοι είναι «φαβορί», αφού παίζουν στην έδρα τους, ενώ χαρακτήρισε πιο έμπειρη και λίγο καλύτερη ομάδα τη δική του από τους Δανούς.

"Θα κάνουμε έναν καλό αγώνα"

Ο προπονητής της Κοπεγχάγης Στάλε Σολμπάκεν είχε όρεξη για χιούμορ και σε ερώτηση για την αντιμετώπιση του Σισέ, είπε χαρακτηριστικά: «Εξαιρτάται από το... μαλλί του». Αναλυτικά είπε: «Ανυπομονούμε για τον αυριανό αγώνα. Πιστεύω ότι θα παίξουμε καλά. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, αλλά πιστεύω ότι δεν θα επηρεαστούμε και θα κάνουμε έναν καλό αγώνα»

Ο Σολμπάκεν αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βίλαντ, ενώ την αμυντική τετράδα θα αποτελέσουν λογικά οι Βεντ, Πόσπεχ, Άντονσον και Ματίας «Ζάνκα» Γιόργκενσεν. Κλαουντεμίρ και Κβιστ θα είναι οι δύο του κέντρου, μπροστά τους θα βρίσκονται Γκρόνκιερ, Μπολανός και Βινγκάαρντ και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο φορμαρισμένος Νταμ Ν’ Ντόι.