LIVE SCORES

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ – Το ποτήρι ξεχείλισε, ο κόσμος απαιτεί νίκη με Άρη, η στάση της διοίκησης





Για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα η εικόνα ήταν το λιγότερο... προβληματική! Το ποτήρι ξεχείλισε, η ήττα από την Ξάνθη εξόργισε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να τα ψάλλουν το βράδυ της Κυριακής στους παίκτες και το προπονητικό τιμ. Ορισμένοι τους αποδοκίμασαν και άλλοι, πιο ψύχραιμοι, προσπάθησαν να τους ταρακουνήσουν, αφού ακολουθούν δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια με Ντιναμό Ζάγκρεμπ και φυσικά τον Άρη, κόντρα στον οποία για ευνόητους λόγους δεν χωρά άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης.
Δεν είναι μόνο ο κόσμος, όμως, εκνευρισμένος από αυτή την εικόνα της ομάδας. Τα ίδια συναισθήματα υπάρχουν στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και το τεχνικό τιμ. Ωστόσο, η διοίκηση του δικεφάλου έχει πάρει θέση και στηρίζει τον προπονητή της με τη λογική: “Δεν μπορεί ξαφνικά οι παίκτες να ξέχασαν το ποδόσφαιρο και να μην μπαίνουν σε ένα παιχνίδι με την αποφασιστικότητα που τους χαρακτήριζε”.

Επομένως, εκεί κρύβεται το... ηλεκτροσόκ που ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει μία εικόνα χωρίς χαρακτήρα και το θέμα είναι καθαρά ψυχολογικό και... ψυχικό. Η διοίκηση θα στείλει και πάλι το μήνυμα προς αρκετούς αποδέκτες πως ο Δεκέμβρης δεν είναι μακριά για όποιον δεν βρει μόνος του τη λύση σε ατομικό επίπεδο και δεν “ματώνουν” τη φανέλα.

Οι παίκτες, λοιπόν, είναι αυτοί που θεωρούνται υπεύθυνοι και μόνο οι νίκες κόντρα σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά κυρίως Άρη, θα αντιστρέψουν το κλίμα. Αυτό θα είναι ένα καλό... ηλεκτροσόκ!

Τα όποια σενάρια περί ανακατατάξεων στο τεχνικό ή στο υπόλοιπο τιμ της ομάδας δεν ευσταθούν τη δεδομένη στιγμή. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ στηρίζει απόλυτα τον Παύλο Δερμιτζάκη και τους συνεργάτες του και θα δώσει το παρών στην προπόνηση της Δευτέρας για να συζητήσει με τον Έλληνα προπονητή την κατάσταση της ομάδας και μαζί θα πάρουν αποφάσεις για ότι χρειάζεται να συμβεί στο άμεσο μέλλον, για το... ηλεκτροσόκ των παικτών.