LIVE SCORES

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΟΚ - Οι 18 «εκλεκτοί» για το «ΟΑΚΑ»





Με αισιοδοξία για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το μεγάλο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Superleague κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «ΟΑΚΑ». Μετά το πέρας της πρωϊνής προπόνησης της Παρασκευής ο Πάυλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή για το παιχνίδι στο «Ολυμπιακό Στάδιο». Ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός τους τραυματίες Λίνο και Σαβίνι, τον τιμωρημένο Τσιρίλο, καθώς και τους Παπάζογλου, Αθανασιάση, Γεωργίου, Γιακουμή και Κουτσιανικούλη. Στα της ενδεκάδας, ο Μουσλίμοβιτς θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης, με τον Βλάνταν Ίβιτς από πίσω του και στα άκρα τους Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδη.
Γκαρσία και Βιτόλο τα αμυντικά χαφ και η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται (πιθανότατα) από τους Μαλεζά, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ και Σακελλαρίου ή Μπουσαϊντί (που έχει μόλις μία προπόνηση στα πόδια του), σε σύστημα 4-2-3-1. Θέση διεκδικεί και ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ.

Η αποστολή: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μπουσαϊντί, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βιτόλο, Βιεϊρίνια και Ζουέλα.