LIVE SCORES

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΛΑΡΙΣΑ - Πηλαδάκης: «Δεν υπάρχει θέμα προπονητή»





Για το θέμα του νέου γηπέδου της Λάρισας, αλλά και για την ως τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα μίλησε ο Κώστας Πηλαδάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3". Ο πρόεδρος της ΑΕΛ ανέφερε ότι θα υπάρξει μία καθυστέρηση 2-3 εβδομάδων στην παράδοση του έργου, λόγω καιρικών συνθηκών, ενώ επιβεβαίωσε ότι στόχος είναι η ομάδα να αγωνιστεί στο νέο γήπεδο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που είναι προγραμματισμένο για τις 5 Δεκεμβρίου. Σχετικά με το όνομα του νέου γηπέδου, ο Πηλαδάκης τόνισε ότι τα προτεινόμενα ονόματα «... δεν τα έχουμε επιλέξει εμείς. Ακολουθήθηκε μία διαδικασία με σχολεία και νέα παιδιά απ΄ όλη τη βάση των φιλάθλων. Τα ονόματα που δώσαμε προς ψήφιση ήταν τα πιο δημοφιλή από το σύνολο των προτάσεων που ήταν πάρα πολλές -ξεπέρασαν τις 100- και, όπως είχαμε δεσμευτεί, τα δώσαμε στην ψηφοφορία». Αρνήθηκε πάντως να δώσει τη δική του προτίμηση, επισημαίνοντας ότι «... το "ΑΕΛ FC Αrena" που υπάρχει και στη μακέτα είναι συμπτωματικό».

Αναφερόμενος στην ως τώρα πορεία της Λάρισας στο φετινό πρωτάθλημα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ δήλωσε: «Θεωρώ ότι αγωνιστικά όλες οι ομάδες χρειάζονται 6-8 αγωνιστικές για να δείξουν το πρόσωπό τους. Τα αποτελέσματα βεβαίως και δεν είναι αυτά θα θέλαμε να είχαμε, αλλά το αγωνιστικό πρόσωπο δεν συμβαδίζει με τα αποτελέσματα. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι στο πρώτο παιχνίδι που κερδίσαμε, με τον Ατρόμητο, το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Οσον αφορά τα υπόλοιπα, με όλες τις ομάδες παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και εντός και εκτός έδρας. Για τη διαιτησία δεν θα αναφερθώ, διότι ο κόσμος κουράζεται. Αλλά ακόμα και στο ματς που παίξαμε με δέκα παίκτες ήμασταν καλύτεροι. Δυστυχώς σε όλα αυτά τα παιχνίδια, είτε φέραμε ισοπαλία, είτε χάσαμε».

Ο Πηλαδάκης τόνισε ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή, ούτε θα τεθεί σε περίπτωση ήττας από τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή, ενώ σε ερώτηση για τη διαιτησία είπε μεταξύ άλλων ότι «το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι είναι το χτίσιμο της εμπιστοσύνης πάνω στα διαιτητικά λάθη. Πολλά προβλήματα του ποδοσφαίρου οφείλονται στην κόντρα των δύο "αιωνίων". Οι διοικήσεις θα έπρεπε να ξέρουν αν θέλουν να περάσουν στην ιστορία ως οι άνθρωποι που έφτιαξαν το ποδόσφαιρο ή είναι αυτοί που συνεχίζουν την κόντρα. Η αγωνιστική κόντρα και η άμιλλα είναι κάτι που όλοι το θέλουμε για τις ομάδες μας. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε όλες τις ομάδες, και τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Αλλά όσο φεύγει από τα ποδοσφαιρικά όρια και γήπεδα, κάνει πολύ κακό στο ποδόσφαιρο. Εύχομαι να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να καταγραφούν αυτές οι διοικήσεις ως οι άνθρωποι που βοήθησαν το ποδόσφαιρο».