LIVE SCORES

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Η υπόσχεση του Γκοβου και… το μπουκάλι στη θάλασσα»





Δόθηκαν εξηγήσεις. Ο μάνατζερ του Γάλλου άσου Σίντνεϊ Γκοβού, Τζόνο Μπικό Πενάκ, συναντήθηκε με τον διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Κώστα Αντωνίου, με τον οποίο και συζήτησαν για τα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα σχετικά με τον πελάτη του. Και τόνισε πως ο πρώην παίκτης της Λυών από εδώ και στο εξής θα είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. «Καταλαβαίνω τη δυσαρέσκειά σας από τη συμπεριφορά του Γκοβού. Πρώτη φορά αγωνίζεται εκτός Γαλλίας και χρειάζεται λίγο χρόνο προσαρμογής. Καταλαβαίνει ότι με τη συμπεριφορά του έχει δημιουργήσει προβλήματα. Δεν ήρθε εδώ για να περνά την ώρα του, αλλά για να παίξει ποδόσφαιρο. Του μίλησα κι εγώ και υποσχέθηκε πως στο εξής θα είναι συνεπής», είπε χαρακτηριστικά ο Πενάκ στον διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας.

Ο Κώστας Αντωνίου από τη μεριά του έστειλε το μήνυμα πως αν υπάρξει νέο παράπτωμα από τον Γκοβού, ο οποίος θα καταθέσει σήμερα την απολογία του και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 50 χιλιάδων ευρώ, οι επιπτώσεις θα είναι πιο σκληρές.

Να σημειωθεί πως ο μάνατζερ του 31χρονου άσου συναντήθηκε και με τον Κάρλος Φρέιτας. Ο Πορτογάλος εξήγησε τι θέλει ο Παναθηναϊκός και ζήτησε από τον Μπικό να είναι πιο προσεκτικός ο Γάλλος άσος. Ο μάνατζερ από τη μεριά του έδωσε τις εγγυήσεις ότι δεν θα ξανασυμβούν τέτοια φαινόμενα.

«Γκοβού, ένα μπουκάλι στη θάλασσα»

Στα… καμώματα του Σίντνεϊ Γκοβού αναφέρθηκε το “France Football». Ο τίτλος του δημοσιεύματος χαρακτηριστικός: «Γκοβού, ένα μπουκάλι στη θάλασσα». Και το σχόλιο: «Αν ο Γκοβού πήγε στην Αθήνα για πρόωρη συνταξιοδότηση και για να γευτεί μια πλούσια ζωή, τότε το πιθανότερο είναι να απογοητευτεί, καθώς ο πρόεδρος Νίκος Πατέρας δεν παίρνει αψήφιστα τις πράξεις που θεωρεί ότι προσβάλλουν τον σύλλογο και τους εργαζομένους σε αυτόν».

Τα πλάνα του Νιόπλια για τον ΠΑΟΚ

Στα αγωνιστικά, ο Νίκος Νιόπλιας προετοιμάζει τους παίκτες του για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο άδειο «ΟΑΚΑ». Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του, ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Βύντρα, αριστερά ο Σπυρόπουλος και οι Μπουμσόνγκ-Σαριέγκι (αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος) στο κέντρο της άμυνας.

Αμυντικός μέσος θα είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, με τον Κατσουράνη εκ δεξιών του και τον Καραγκούνη εξ αριστερών του, ενώ στο μεσοεπιθετικό κομμάτι ο Λουίς Γκαρσία θα είναι στο ένα «φτερό» και ο Σισέ στην κορυφή της επίθεσης.

Η μία θέση που εκκρεμεί διεκδικείται από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τον Στέργο Μαρίνο, με τον Γκαρσία να είναι «μπαλαντέρ», όποιος εκ των δύο κι αν επιλεχθεί, καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο δεξιά όσο και αριστερά. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, πάντως, ο Χριστοδουλόπουλος έχει το προβάδισμα για την 11άδα.

Επιμέλεια: Νίκος Κουβαράς