LIVE SCORES

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

SUPER LEAGUE





215. (17:15) Άρης-Ατρόμητος:

Εκτός συνέχειας Κυπέλλου έμεινε ο Άρης, χάνοντας στα πέναλτι από τα Τρίκαλα. Το ματς διακόπηκε για πέντε λεπτά λόγω επεισοδίων και μόλις το ματς ξανάρχισε είχαμε την ισοφάριση για τα Τρίκαλα. Δίκαια ηττήθηκε στο «Καραϊσκάκη» την περασμένη αγωνιστική με 1-0. Εξέτισε και επιστρέφει ο Ναφτί, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μίσελ μετά την αποβολή του στο Κύπελλο. Εκτός παραμένει ο Τσέζαρεκ. Εύκολη πρόκριση για τον Ατρόμητο με 3-1 στην έδρα της Αναγέννησης Γιανιτσών. Στο πρωτάθλημα, άλλη μια κακή εμφάνιση και εντός έδρας ισοπαλία για τον Ατρόμητο με 1-1 απέναντι στην Ξάνθη. Ο Σπανός πάντως ξεκαθάρισε ότι θέμα απομάκρυνσης του Γιώργου Δώνη δεν υπάρχει. Αρκετά τα προβλήματα ενόψει Άρη και ο Δώνης θα καταφύγει σε λύσεις ανάγκης.


216. (17:15) Λάρισα-Ξάνθη:

Πρόκριση για τη Λάρισα στο Κύπελλο με 1-0 επί του Εθνικού στο Ελληνικό και η ηρεμία δείχνει να επιστρέφει στην ομάδα. Καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, που μπορούσε να φύγει ακόμα και με το διπλό. Εξέτισε και επιστρέφει ο Ιγκλέσιας. Τραυματίες οι Μπλάζεκ και Ταλ. Ντροπιαστικός αποκλεισμός για την Ξάνθη στο Κύπελλο από τον Εθνικό Αστέρα. Ο Γιώργος Παράσχος δεν μπόρεσε να φέρει ουσιαστικά αποτελέσματα στην ομάδα και συνεχώς κρίνεται. Αρκετές αποχωρήσεις προανήγγειλε ο Πανόπουλος για το Γενάρη. Εκτός θα μείνουν οι Μπόατενγκ, Στρμπα και Τζάγκι.

236. (19:30) Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός:

Είναι το μεγάλο ντέρμπι του Ελληνικού πρωταθλήματος, η «μητέρα των μαχών». Κατώτερος των περιστάσεων στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε δίκαια με 1-0 και η νίκη στο σημερινό ματς αποτελεί πλέον μονόδρομο. Ο Νίκος Νιόπλιας πιθανότατα παίζει τη θέση του σ’ αυτό το ματς, όσο και αν ο Πατέρας διατείνεται ότι θέμα προπονητή δεν υπάρχει. Ψυχολογικό ντοπάρισμα στους παίκτες ενόψει Ολυμπιακού έκανε ο Νικόλας Πατέρας και περιμένει να δει έναν άλλο Παναθηναϊκό στο σημερινό ματς, που πάνω απ’ όλα θα έχει πάθος και ψυχή, τα στοιχεία που του έλειψαν τόσο στον αγώνα με την ΑΕΚ. Νίνης και Λέτο παραμένουν εκτός, ενώ επέστρεψε ο Γκοβού στο ματς με την Κοζάνη. Με «αέρα» τεσσάρων βαθμών πάει στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός και με θετικό αποτέλεσμα παίρνει μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ. Εύκολα έφτασε στο 1-0 επί του Άρη, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στους Πειραιώτες και ο Βαλβέρδε έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους, με μοναδική απουσία του Πάντελιτς που έμεινε εκτός αποστολής για άλλο ένα ματς. Αήττητος στα επτά τελευταία ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό ανεξαρτήτου έδρας. Ευχή όλων να δούμε έναν ωραίο αγώνα, αντάξιο της ιστορίας και του ονόματος των δύο ομάδων, χωρίς παρατράγουδα.