LIVE SCORES

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Χωρίς Πάντελιτς, αλλά με Ουρτάδο στο ντέρμπι





Λιγότερες από 24 ώρες έχουν μείνει πλέον για το ελληνικό clasico και στον Ολυμπιακό είναι πανέτοιμοι για το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή των ερυθρολεύκων και σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Ουρτάδο, όχι όμως και ο Πάντελιτς, που προπονήθηκε ωστόσο κανονικά την Παρασκευή (29/10). Εκτός και οι Νέμεθ, Γιάννης Παπαδόπουλος, μέσα Μήτρογλου και Ζαϊρί.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με το Τριφύλλι ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (29/10), με τον Βαλβέρδε να ανακοινώνει τους 18 που θα απαρτίζουν την αποστολή. Ο Μάρκο Πάντελιτς, που ήταν το μεγάλο ερωτηματικό, προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ωστόσο έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και ο βάσκος τεχνικός προτιμήσει να μην ρισκάρει με την συμμετοχή του.

Στη θέση του πήρε τον Κώστα Μήτρογλου, ενώ προτίμησε να έχει στον πάγκο και τον Ζαουάντ Ζαϊρί, αφήνοντας εκτός αποστολής τους Κρίστιαν Νέμεθ και Γιάννη Παπαδόπουλο. Διαθέσιμος είναι κι ο Φουστέρ, που γυμνάστηκε και χθες κανονικά, αλλά κι ο Ουρτάδο, που επιστρέφει στην 18άδα για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι των Σερρών.

Σε ότι αφορά το αρχικό σχήμα, όλα δείχνουν πως ο Βαλβέρδε θα εμπιστευτεί τους έντεκα, που ξεκίνησαν και κόντρα στον Αρη. Γνωρίζοντας πάντως ότι ο βάσκος αρέσκεται σε εκπλήξεις και την 11άδα την ανακοινώνει λίγες μόνο ώρες πριν τον αγώνα, κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτος σχετικά με τα πλάνα του.

Ο Πάρντο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να είναι κάτω από τα δοκάρια, αλλά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα με την αμυντική τετράδα. Ο Τοροσίδης δεξιά, ο Ραούλ Μπράβο αριστερά και οι Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος στο κέντρο της άμυνας.

Ο Ντουντού θα είναι ο αμυντικός χαφ, έχοντας ως παρτενέρ και σε ρόλο οργανωτή τον Ιμπαγάσα (ο Ουρτάδο θα είναι στον πάγκο ως εναλλακτική λύση), αριστερά θα αγωνιστεί ο Ριέρα, δεξιά ο Φετφατζίδης έχει τον πρώτο λόγο συγκριτικά με τον Ρόμενταλ, ενώ ο Φουστέρ θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μιραλάς.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Ρ. Μπράβο, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Φουστέρ, Μήτρογλου, Ζαϊρί.

Οι εκτός αποστολής παίκτες, Μέγερι, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Πάντελιτς, Νέμεθ και Ν. Παπαδόπουλος, θα προπονηθούν αύριο (30/10) στις 10:30GR.