LIVE SCORES

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΟΚ - Σε… ρυθμούς προπονητή, Σιμεόνε και Κούμαν τα νέα ονόματα





Στους… ρυθμούς του διαδόχου του Παύλου Δερμιτζάκη στην τεχνική ηγεσία βρίσκονται οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» του βορρά έχει έρθει ήδη σε επαφές με διάφορους υποψηφίους και δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας να υπάρξει η ανακοίνωση του νέου προπονητή. Το δεδομένο είναι πως όποια απόφαση παρθεί, θα είναι κάτω από ανάλυση και της παραμικρής λεπτομέρειας αφού δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για λάθη.


Θοδωρής Ζαγοράκης και Παντελής Κωνσταντινίδης εξετάζουν ήδη τις περιπτώσεις των Ράντομιρ Άντιτς, Πολ Λε Γκεν, Ρομπέρτο Ντοναντόνι και Κρίστιαν Γκρος, αλλά δεν μένουν μόνο εκεί. Τα τελευταία ονόματα που φέρονται ως υποψήφια είναι και αυτά των Ντιέγκο Σιμεόνε και Ρόναλντ Κούμαν. Ωστόσο, τα κασέ και των δύο είναι αρκετά υψηλά.

Δεν αποκλείεται το θέμα του νέου προπονητή να κλείσει ακόμα και κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Πρόθεση των Ζαγοράκη, Κωνσταντινίδη είναι πάντως η ομάδα να πάει στο «Μαδριγάλ» για να αντιμετωπίσει τη Βιγιαρεάλ για τη φάση των ομίλων του Europa League, έχοντας ήδη βρει τον διάδοχό του Παύλου Δερμιτζάκη.

Σε ό,τι αφορά το όνομα τον Άγγελο Αναστασιάδη, τον οποίο μεγάλη μερίδα επιθυμεί να δει εκ νέου στην Τούμπα, από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κύπρου αναφέρθηκε πως δεν υπάρχει περίπτωση αποχώρησης του από το πόστο του ομοσπονδιακού προπονητή.

Εν τω μεταξύ υπήρξαν φήμες και για τον Εβαλντ Λίνεν, όπως και για τον Μάρτιν Ο' Νιλ, με αφορμή το γεγονός ότι υπήρξε προπονητής του Ζαγοράκη στη Λέστερ. Αακούστηκε και η περίπτωση του Γιώργου Γεωργιάδη. Καμιά από τις περιπτώσεις ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ.

*** Σήμερα στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η Γ.Σ. της ΠΑΕ, με στόχο την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Παράλληλα, η θητεία τής διοίκησης έχει λήξει από το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και θα πρέπει ο Ζαγοράκης να δώσει σήμερα στον πρόεδρο τού Α.Σ., Θανάση Κατσαρή, τη λίστα με τα ονόματα των μελών που θα απαρτίσουν το νέο Δ.Σ. τής ΠΑΕ.