LIVE SCORES

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Η ΑΕΚ που... λυτρώνει, ο Λεμονής και ο Πάντιτς!





Τα πράγματα είναι απλά για τον Πανιώνιο. Η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι «κυανέρυθροι» είναι πολύ δύσκολη και το παιχνίδι με την ΑΕΚ, μοιάζει σαν το φως στο τούνελ που έλεγε κι ο Στόρε! Την ίδια ώρα Λεμονής και Πάντιτς είναι οι πιθανοί υποψήφιοι για τον πάγκο των νεοσμυρνιωτών. Η τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα προβληματίζει τους «κυανέρυθρους», αλλά ξέρουν πολύ καλά πως με νίκη επί της ΑΕΚ αλλάζει όλη η κατάσταση. Αν ο Πανιώνιος επαναλάβει την εμφάνιση με τον Αρη και το πάθος που είχαν δείξει στο συγκεκριμένο ματς, τότε είναι σίγουρο ότι η κατάσταση θα αλλάξει.

Αλλωστε, ο Πανιώνιος και πέρυσι που είχε ξεκινήσει με το... αριστερό και τα πάντα ήταν... μαύρα ήρθε το εντός έδρας παιχνίδι με την Ενωση και άλλαξε άρδην η κατάσταση.

Το ζητούμενο αυτή την φορά είναι αν οι παίκτες του Πανιωνίου έχουν το τσαγανό και την θέληση να ακολουθήσουν τις ανάλογες εμφανίσεις που κάνει ο αρχηγός τους Γιάννης Μανιάτης και να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα μοιάζει με χρυσάφι.

Στα αγωνιστικά, οι Κοντοές και Κουμορτζί έκαναν ατομικό και είναι αμφίβολοι. Αύριο θα αποφασιστεί αν θα παίξουν.

Οσον αφορά την προπονητολογία, οι ιθύνοντες του Πανιωνίου έχουν χτυπήσει την πόρτα του Τάκη Λεμονή, καθώς και του Μίλινκο Πάντιτς. Η πρώτη επιλογή φαντάζει καλύτερη, μιας και ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και μπορεί να βοηθήσει άμεσα.

Από την άλλη, ο Μίλινκο Πάντιτς είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει την πλήρη αποθέωση από τον κόσμο και σίγουρα θα προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις του κόσμου. Παράλληλα οι άριστες γνώσεις του στο ισπανικό πρωτάθλημα θα βοηθήσουν την ομάδα. Το αρνητικό είναι πως δεν έχει παραστάσεις, μιας και δεν ήταν πουθενά πρώτος προπονητής.

ΝΙΚΟΣ ΛΑΚΑΤΑΣ