LIVE SCORES

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Αυστηρές συστάσεις από τον Κούπερ στους παίχτες





Ο Εκτορ Κούπερ... θόλωσε από το 0-4 της Κυριακής και χθες το κατάλαβαν για τα καλά οι παίκτες του. Ο Αργεντινός δεν μπορούσε να χωνέψει αυτό που είδε προχθές.

«Η ευθύνη ανήκει πρωτίστως στον προπονητή, αλλά και το δικό σας μερίδιο δεν είναι μικρό. Αλλα λέμε κι άλλα κάνετε. Με εξόργισε που τα παρατήσατε μετά το 0-2, τέτοιες συμπεριφορές δεν τις ανέχομαι. Θέλω μάχη μέχρι το τέλος», είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες ο Κούπερ, ο οποίος τους ζήτησε να κάνουν την αυτοκριτική τους και «να πάμε στο παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν».

Το παιχνίδι με τους Γερμανούς υποχρεώνει τον Κούπερ να κλείσει το κεφάλαιο ΑΕΚ και να δει τι θα κάνει για να αντιμετωπίσει την Μπάγιερ. Τα προβλήματα και πάλι είναι πολλά, με μεγαλύτερο αυτό στο κέντρο. Το δίδυμο Φατί - Τόχα δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες και το κακό για τον Κούπερ είναι πως δεν έχει άλλους για την Πέμπτη, καθώς ο Πρίττας παραμένει εκτός δράσης, ενώ ο Ναφτί δεν δηλώθηκε στην Ευρώπη.

Νοκ άουτ (και) για το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν τέθηκε ο Τσέζαρεκ, που έπαθε θλάση στον δικέφαλο και θα μείνει έξω 3 εβδομάδες. Σήμερα θα κριθεί η τύχη του Ρουίζ, ο οποίος μάλλον θα παίξει την Πέμπτη.

Γ. ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗΣ