LIVE SCORES

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΑΡΗΣ - «Τους ζυγούς λύσατε»!





Την τελευταία προπόνηση της εβδομάδας πραγματοποίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη οι οποίοι θα επιστρέψουν την ερχόμενη Δευτέρα στο Νέο Ρύσιο ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Άπαντες υποδέχτηκαν με ένα χαμόγελο ανακούφισης την απόφαση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ ώστε να έχουν τρία εικοσιτετράωρα στην διάθεσή του για να ξεκουραστούν και να πάρουν πολύτιμες ανάσες από την υπερπροσπάθεια των τελευταίων ημερών.Μεγάλο ερωτηματικό για το τεχνικό επιτελείο αποτελεί η κατάσταση των τραυματιών και το κατά πόσο θα είναι σε θέση από την ερχόμενη εβδομάδα να ανεβάσουν ρυθμούς για να είναι στην διάθεση του. Ειδικότερα το πρόσφατο περιστατικό με την ατυχία του Σάκη Πρίττα που τραυματίστηκε σε προπόνηση της εθνικής αποτελεί ένα έξτρα πονοκέφαλό λόγω της έλλειψης διαθέσιμων λύσεων. Εκτός του 31χρονου μέσου σε εκκρεμότητα παραμένει και το θέμα του Μεντί Ναφτί που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής από την κόκκινη που αντίκρισε στη Νέα Σμύρνη αλλά βάσει των όσων έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής είναι πιθανό να κληθεί από τον αθλητικό δικαστή, εφόσον ορισθεί, για να επιβληθεί νέα ποινή.

Σε ένα μήνα ο Πρίττας»

Η άμεση επιστροφή του Σάκη Πρίττα στη Θεσσαλονίκη σήμανε 'κόκκινο συναγερμό' στο ιατρικό επιτελείο των «κίτρινων». Ο επικεφαλής γιατρός, Βαγγέλης Πανταζής, μιλώντας στον «Άρης FM» σχετικά με την κατάσταση του διεθνούς μέσου μετά την εξέτασή του, τόνισε: «Ο Σάκης τραυματίστηκε στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης με την Εθνική ομάδα. Είχε μία άσχημη πτώση, η οποία του προκάλεσε κάκωση στο σημείο που ενώνεται ο ώμος με την κλείδα. Επήλθε η ρήξη συνδέσμων, αλλά το ευτυχές είναι ότι δε θα χρειαστεί χειρουργείο. Ωστόσο, θα μείνει 3-4 εβδομάδες μακριά από την αγωνιστική δράση.

Ο ποδοσφαιριστής θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος στο δεύτερο παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν εκτός έδρας, αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο παίκτης δεν θα προπονείται και θα πρέπει να έχει το χέρι του σε ακινησία. Θα επανέλθει όταν δεν θα τον ενοχλεί καθόλου το χτύπημα.

Αυτού του είδους οι κακώσεις σε παίκτες που δε χρησιμοποιούν τα χέρια, δεν χρειάζονται χειρουργείο, αλλά για την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να θέσει το χέρι του σε ακινησία».

«Αμφίβολος για ΑΕΚ ο Ρουίς»

Πέραν της περίπτωσης του Πρίττα και ο Κέρλος Ρουίς αναμένεται να δώσει μάχη με τον χρόνο ώστε να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου. Για τον επιθετικό από την Γουατεμάλα σημείωσε: «Ο Ρουίς είναι σε καλύτερη κατάσταση. Έχει υποστεί διάστρεμμα, αλλά η άμεση ιατρική αντιμετώπιση έκανε καλό. Από την ερχόμενη Δευτέρα θα μπορεί να τρέχει, αλλά είναι αμφίβολος για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ» ενώ για την γενικότερη κατάσταση της ομάδας σχετικά και με τα οφέλη από την διακοπή του πρωταθλήματος, υπογράμμισε: «Η διακοπή του Πρωταθλήματος και το ρεπό που ακολουθεί είναι "βάλσαμο" για τους ποδοσφαιριστές και ό,τι καλύτερο για την ξεκούρασή τους».

Κυκλοφορούν τα «μαγικά χαρτάκια»

Η διακοπή του πρωταθλήματος μπορεί να δίνει την δυνατότητα στους μη διεθνείς να ξεκουραστούν αλλά κάτι αντίστοιχο δεν ισχύει και για την διοίκηση. Αρκετά είναι τα οργανωτικά ζητήματα για τα οποία πρέπει να επιληφθούν. Πρώτο από αυτά είναι η οργάνωση του δεύτερου εντός έδρας αγώνα για τους ομίλους τους Γιουρόπα Λιγκ. Ο Άρης υποδέχεται τη Μπάγερ Λεβερκούζεν την Πέμπτη 21.10 και το ενδιαφέρον είναι τεράστιο καθώς δεν αποκλείεται για την υπόθεση πρόκριση πολλά να κριθούν από το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα. Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από το απόγευμα της Πέμπτης (07.10) στις 17.30.

Αναλυτικά οι τιμές και ο τρόπος διάθεσης: «Οι τιμές των εισιτηρίων για τις Θύρες 1 και 3 είναι 20 ευρώ, για τις Θύρες 2 και 6 κοστίζουν 35 ευρώ, για την θύρα 9 η τιμή είναι 40 ευρώ και για τη Θύρα 7 κοστίζουν 60 ευρώ. Η θύρα 5 θα μείνει κλειστή για λόγους ασφαλείας λόγω της παρουσίας στην θύρα 4 των φιλάθλων της Μπάγερ Λεβερκούζεν που θα παραλάβει 800 εισιτήρια.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 9 το πρωί ως τις 21:00 από το ARIS MEGASTORE. Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Λέσχη Φίλων Άρη: Εξασφάλισε δωρεάν πιστωτική για τα μέλη

Σε μία συνεργασία που θα διευκολύνει αρκετά στην αποπληρωμή της συνδρομής προχώρησε η Λέσχη Φίλων Άρη. Η κίνηση αυτή αναμένεται να προσελκύσει αρκετά νέα μέλη τα οποία θα μπορούν σε βάθος χρόνου να τακτοποιούν τις οφειλές τους.

«Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ εξασφάλισε την έκδοση πιστωτικής κάρτας VISA Eurobank δωρεάν (χωρίς ετήσια συνδρομή), για όλα τα μέλη της αλλά και για όσους εγγραφούν νέα μέλη, εφόσον το επιθυμούν.

Τα μέλη θα μπορούν να χρησιμοποιούν την πιστωτική κάρτα είτε μόνο για την πληρωμή της συνδρομής τους στη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ και την αγορά εισιτηρίου διαρκείας είτε σαν κανονική πιστωτική για όλες τις συναλλαγές τους.

Υπενθυμίζεται ότι με τη χρήση πιστωτικής κάρτας η ετήσια συνδρομή των 100? στη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ μπορεί να εξοφληθεί σε 10 άτοκες μηνιαίες δόσεις των 10? έκαστη» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Φώτης Παπαρέγκας