LIVE SCORES

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Σε… ρυθμούς Μιραλάς, εγκώμια και από τον Κούπερ, εξετάζεται του Μήτρογλου





Ο Κέβιν Μιραλάς έχει καταφέρει να στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και στον Ολυμπιακό έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για να τον κάνουν δικό τους και μετά το πέρας του δανεισμού του από τη Σεντ Ετιέν. Ο διεθνής Βέλγος άσος έχει «κερδίσει» με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του τους ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι έχουν στρέψει την προσοχή τους και πάλι στη γαλλική αγορά για να βρουν παίκτες σαν τον 23χρονο. Ο Μιραλάς είχε πολύ καλή απόδοση και απέναντι στον Άρη και στον Ολυμπιακό «τρίβουν» τα χέρια τους από ικανοποίηση. Και με τον Βέλγο εντυπωσιάστηκε και ο τεχνικός των «κιτρίνων», Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Το σχόλιο του πολύπειρου Αργεντινού προπονητή είναι χαρακτηριστικό: «Είναι σφαίρα. Μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μιραλάς ήρθε στον Ολυμπιακό μετά από εισήγηση του σκάουτερ των Πειραιωτών, Δημήτρη Μπαρμπαλιά, ο οποίος παρακολουθεί συνεχώς τα τεκταινόμενα στο γαλλικό πρωτάθλημα. Και οι καλές εμφανίσεις του Βέλγου άσου κάνουν τους ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» να εξετάζουν και πάλι τη συγκεκριμένη αγορά ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Οι Ντουσέζ (τερματοφύλακας της Ρεν), Νεγκό (δεξί μπακ της Ρεν), όπως σας έχουμε ενημερώσει, είναι δύο από τις περιπτώσεις που εξετάζονται. Υποψήφιος και ο Φίλιπ Τζόρτζεβιτς της Ναντ.

Εξετάζεται του Μήτρογλου

Εν τω μεταξύ, οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» αναμένεται προσεχώς να ανοίξουν το θέμα με τον Κώστα Μήτρογλου. Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και ο ίδιος φέρεται να έχει ζητήσει να φύγει από τον Ολυμπιακό. Ο 22χρονος άσος νιώθει πως αδικείται και ζητά να πάει σε μια ομάδα όπου θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Ήδη αρκετές γερμανικές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του ενώ και η αγγλική, Γουέστ Μπρομ είναι «ζεστή» για τον διεθνή επιθετικό. Στην περίπτωση πάντως που τεθεί θέμα παραχώρησης του Μήτρογλου τον Ιανουάριο θα είναι μόνο με τη μορφή δανεισμού και όχι με πώληση.

Επιμέλεια: Νίκος Κουβαράς