LIVE SCORES

Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΟΚ - Οργανωμένοι: “Τεό, ο ΠΑΟΚ δεν είναι γκόμενα σου”, πέφτουν πρόστιμα στους παίκτες!

Ο κόσμος... γυρίζει την πλάτη στον Θοδωρή Ζαγοράκη. Μετά τα λεγόμενα του προέδρου του ΠΑΟΚ, οι οργανωμένοι εξέδωσαν ανακοίνωση-απάντηση, η οποία είναι ιδιαίτερα καυστική και μέσα στο κείμενο της γίνεται λόγος για... “σκουλικίστικη” νοοτροπία από μέρος του με φωνές για διαιτησία και άλλες δικαιολογίες, ενώ στο τέλος τονίζεται πως: “Η περίοδος χάριτος τελείωσε... Ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του και όχι ο κάθε πρόεδρος του”. Κατά τα άλλα, οι παίκτες θα πληρώσουν (και εντός και εκτός εισαγωγικών) την κακή εικόνα της ομάδας με τον Άρη.Αναλυτικά, η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών:

«Μετά την χθεσινή ημέρα ντροπής (3-10-2010) θεωρούμε καθήκον μας να τοποθετηθούμε γιατί πλέον αισθανόμαστε ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Εδώ και ενάμιση χρόνο παρατηρούμε να γίνονται πράγματα στα οποία είμαστε τελείως μα τελείως αντίθετο

1) Γιατί έχουν γίνει αποχωρήσεις σοβαρών ανθρώπων (Ζ.Βρύζας) για τις οποίες δεν έχουμε πειστεί για την ορθότητα των αιτιολογιών που αναφέρατε.

2) Γιατί πρέπει να μας παρουσιάζεται μια μίζερη και ηττοπαθής κατάσταση με οικονομικά χρέη και πάσης φύσεως κλάψα ενώ τα τελευταία 3 χρόνια η ομάδα σφίζει από έσοδα (μ.ο. 19.000 διαρκείας, χορηγίες, πωλήσεις παικτών, αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, είσοδος σε ομίλους UEFA και SOLD OUT σε κάθε παιχνίδι της ομαδάρας μας)

3) Γιατί πρέπει να ανεχόμαστε την προπαγάνδα των δημοσιογραφίσκων πληρωμένων υπαλλήλων της διοίκησης σας που με μαεστρία προσπαθεί να δημαγωγήσει τον λαό του ΠΑΟΚ με τον τρόπο που εσείς τους έχετε δασκαλέψει με σκοπό την κάλυψη των λαθών σας.

4) Γιατί πρέπει να δεχόμαστε τον πρώην αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ ως υπεύθυνο ασφαλείας;;;;;;; ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!!!

5) Γιατί πρέπει να ανεχόμαστε την επιλεκτική μετακίνηση μας σε παιχνίδια εκτός έδρας όπου και όποτε κρίνει η διοίκηση ενώ εμείς θέλουμε να βρισκόμαστε οπουδήποτε παίζει η ομάδα μας (βλ.χαριλάου, ζάγκρεμπ, βάζελο κτλ.)

6) Γιατί πρέπει να ανεχόμαστε όλα τα "πρόβατα" που εσείς αριστοτεχνικά "θρέψατε" τα τελευταία 3 χρόνια με την βοήθεια των συνεργατών σας (Μ.Μ.Ε.)

Υ.Γ.1) Θοδωράκη θα μας πεις τελικά γιατί έφυγες και επέστρεψες αυτόβουλα λες και ο ΠΑΟΚ είναι γκομενά σου;;;;;;

Υ.Γ.2) Αρνούμαστε την κάθε συνάθροιση της επονομαζόμενης "συντονιστικής επιτροπής" που εσείς συστήσατε. Θα λειτουργούμε όπως χρόνια τώρα με την περηφάνια του αληθινού ΠΑΟΚΤΣΗ χωρίς να γινόμαστε υποχείρια η πιόνια της διοίκησης.

Υ.Γ.3) Η ανακοίνωση της ΠΑΕ δεν μας εκφράζει και η σκουληκίστικη νοοτροπία (δικαιολογίες για διαιτησία) δεν αρμόζει στην ιδεολογία του ΠΑΟΚΤΣΗ

Υ.Γ.4) Με αφορμή την εντολή σας για ρίψη χημικών απο τους μπάτσους σας στο λαό του ΠΑΟΚ σας ενημερώνουμε οτι θα μας βρείτε απέναντι σας.

Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ... Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ... ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ

Η ανακοίνωση υπογράφεται από τους παρακάτω συνδέσμους:

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΝΕΑΠΟΛΗ, ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ, ΠΕΡΑΝ CLUB, ΒΟΡΕΙΟΙ, ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ, Β.Ε.Μ., ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΚΟΖΑΝΗ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, FUTRE ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ, ΚΑΒΑΛΑ».