LIVE SCORES

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

BUNDESLIGA





138. (16:30) Βέρντερ Βρέμης-Νυρεμβέργη:

Εκτός Κυπέλλου έμεινε η Βέρντερ μετά την ήττα με 2-1 από την Μπάγερν. Πλασματική εικόνα το σκορ, με τη Βέρντερ να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, ενώ δικαίως διαμαρτύρεται για το κακώς ακυρωθέν γκολ του Πρεντλ στο 61’. Συνεχίζει ακάθεκτη στο πρωτάθλημα, όπου πέρασε με 4-1 από την έδρα της Γκλαντμπαχ. Εκτός οι Βίζε, Φαντέρ και Μπορόφσκι. Εύκολη πρόκριση για τη Γκλαντμπαχ στο Κύπελλο, με την άσημη Ελβερσμπεργκ σαφώς να μην αποτελεί σοβαρό εμπόδιο. Πολύ δυνατή στην έδρα της και το πιστοποίησε με την νίκη επί της Βόλφσμπουργκ, που ήταν η 3η συνεχόμενη εντός έδρας. Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα.


139. (16:30) Βόλφσμπουργκ-Στουγγάρδη:

Συνεχίζει να απογοητεύει η Βόλφσμπουργκ και ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική με 2-1 στην έδρα της Νυρεμβέργης, με το τελικό σκορ να είναι κολακευτικό για την εικόνα της ομάδας. Δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της παρά μόνο μια φορά φέτος. Επιστρέφει πιθανότατα ο κίπερ Μπενάλιο. Το Κύπελλο περίμενε η Στουγγάρδη για να επιστρέψει στις κακές εμφανίσεις, αλλά κατάφερε εν τέλει να πάρει την πρόκριση. Νίκη την περασμένη αγωνιστική με 2-0 επί της Σαν Πάουλι και η ομάδα δείχνει μετά από καιρό να παίρνει τα πάνω της. Εκτός θα μείνουν Ντίντερμαιερ και Γκέντνερ. Συνήθως περνάει δύσκολες στιγμές στο Βόλφσμπουργκ.


140. (16:30) Καϊζερσλάουτερν-Γκλαντμπαχ:

Τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα έβαλε η Καϊζερσλάουτερν και πήρε μεσοβδόμαδα την πρόκριση για το Κύπελλο απέναντι στην Μπίλεφελντ. Πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα και το σημερινό ματς είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Απουσιάζουν Σίμουνεκ και Ντικ. Μεγάλη πρόκριση για την Γκλαντμπαχ στο Κύπελλο απέναντι στη Λεβερκούζεν στα πέναλτι. Μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα και δέχεται αρκετά γκολ, ενώ και η επίθεση της δεν αποτελεί και τίποτα το ιδιαίτερο. Τιμωρημένοι οι Αράνγκο και Σάχτεν, ενώ τραυματίας παραμένει ο Ντάντε.

141. (16:30) Κολωνία-Αμβούργο:

Εύκολη πρόκριση με 3-0 για την Κολωνία στο Κύπελλο απέναντι στη Μόναχο 1860, με τον Ποντόλσκι να είναι για άλλο ένα ματς εξαιρετικός. Ήταν το ντεμπούτο στον πάγκο του Σέφερ, που δείχνει διάθεση να αλλάξει το αγωνιστικό στυλ της ομάδας. Απογοητευτική η εικόνα της στο Αννόβερο, ηττήθηκε δίκαια με 2-1. Εκτός συνεχίζει ο Πετίτ, επιστρέφει ο Ζερομέλ. Ντροπιαστική ήττα στη Φρανκφούρτη με 5-2 για το Αμβούργο, με δήμιο του το Φάνη Γκέκα και αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Πήγε πάντως με πολλές απουσίες στη Φρανκφούρτη. Επιστρέφουν σήμερα οι Φαν Νίστελροι και ο Γιάρολιμ.

142. (16:30) Σαν Πάουλι-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης:

Δεν ήταν τόσο κακή η Σαν Πάουλι στη Στουγγάρδη, αλλά ηττήθηκε με 2-0, πληρώνοντας ακριβά δύο στιγμιαία λάθη. Καλή έως πολύ καλή η εικόνα της σχεδόν σε όλα τα ματς παρά τις ήττες. Έτοιμος να επιστρέψει ο Ρότενμπαχ και δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα. Εκπληκτική εμφάνιση για την Αϊντραχτ απέναντι στο Αμβούργο για το Κύπελλο και το εμφατικό 5-2 πιστοποιεί την ανωτερότητα της ομάδας της Φρανκφούρτης. Καλή και στο 0-0 απέναντι στη Σάλκε και άξιζε παραπάνω την νίκη. 4 ήττες, 3 ισοπαλίες στις τελευταίες επτά επισκέψεις της στο Σαν Πάουλι.


235. (19:30) Σάλκε-Λεβερκούζεν:

Συνεχίζει να προβληματίζει η Σάλκε με την εικόνα της, που ξεκίνησε με αρκετά όνειρα τη χρονιά, αλλά προε το παρόν βλέπει τον ένα στόχο να απομακρύνεται μετά τον άλλον. Πρόκριση στο Κύπελλο με 1-0 απέναντι στη Φρανκφούρτη, χωρίς για άλλη μια φορά να πείσει με την απόδοση της. Τυχερή στο 0-0 με την Αϊντραχτ, έπρεπε να ηττηθεί. Εκτός θα μείνει ο χαφ Τζόουνς. Άδοξος αποκλεισμός για τη Λεβερκούζεν στο Κύπελλο στα πέναλτι από την Γκλαντμπαχ. Μοιραίος ο Χέλμες, που αστόχησε σε πέανλτι στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Εντός έδρας ήττα την περασμένη αγωνιστική από τη Μάιντζ και δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εκπληκτική νίκη στο Βόλφσμπουργκ. Εκτός οι Ρενάτο, Χίπια, Κάστρο, Αουγκούστο, Μπάλακ και Κίσλινγκ.