LIVE SCORES

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

LFP





222. (19:00) Βαλένθια-Σαραγόσα:

Απρόσμενη εντός έδρας ήττα γνώρισε την περασμένη αγωνιστική η Βαλένθια με 2-1 από τη Μαγιόρκα. Απέναντι στην άσημη Λογκρονιές δεν αντιμετώπισε προβλήματα να πάρει την πρόκριση για το Κύπελλο. Επανέρχονται οι Χοακίν και Μιγκέλ, ενώ δύσκολα προλαβαίνουν οι Θέσαρ και Φεγκουλί. Δεν ήταν τόσο κακή απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι παραπάνω από την ήττα με 2-0 εντός έδρας. Νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο με 1-0 επί της Μπέτις. Αμφίβολος δίνεται ο Σιναμά Πονγκόλ, ενώ εξέτισε και επιστρέφει ο μεσοαμυντικός Πίντερ. 10 ήττες και 5 ισοπαλίες στα τελευταία 15 παιχνίδια στη Βαλένθια.


254. (21:00) Χέρκουλες-Ρέαλ:

Ισοπαλία στην έδρα της Αλμερία για τη Χέρκουλες, που αν και προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε δίκαια σε 1-1 στο 83’. Με αναπληρωματικούς αγωνίστηκε στο Κύπελλο και έμεινε στο 0-0 με τη Μάλαγα. Επιστρέφουν Τρεζεγκέ και Βαλντές. Τραυματίας ο Παθ, ενώ δεν θα αγωνιστεί ο δανεικός από τη Ρεάλ Ντρέντε. Με αλλαγές πήγε η Ρεάλ στη Μούρθια μεσοβδόμαδα και «κόλλησε» στο 0-0 λίγες μέρες μετά το εντυπωσιακό 6-1 επί της Σανταντέρ. Επίδειξη δύναμης έκανε στο συγκεκριμένο ματς. 16-3 στα γκολ στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος και το μάτι της γυαλίζει ενόψει Χέρκουλες. Επιστρέφει και ο Σέρχιο Ράμος.


259. (23:00) Μπαρτσελόνα-Σεβίλλη:

Είναι ο αγώνας που θα παρακολουθήσουμε ζωντανά από το ΣΚΑΪ. Δεν έπιασε για άλλη μια φορά φέτος σπουδαία απόδοση στη Σαραγόσα, αλλά κατάφερε να κερδίσει με 2-0 εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Δύο γκολ για το Λιονέλ Μέσι. Με αλλαγές νίκησε στη Θεούτα την Τρίτη με 2-0. Κανονικά στη διάθεση του Γκουαρδιόλα Τσάβι και Μιλίτο. Έξι συνεχόμενες νίκες από το 2005 απέναντι στη Σεβίλλη εντός έδρας, ενώ συνολικά μετρά 50 νίκες, 10 ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ έχει γνωρίσει μόλις 6 ήττες. Αν και προηγήθηκε με 3-0 απέναντι στην Μπιλμπάο, ζορίστηκε προς το τέλος και κινδύνεψε με ισοφάριση. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 4-3 και η Σεβίλλη πήρε μια σημαντική νίκη ψυχολογίας. Εύκολα «καθάρισε» στο Κύπελλο τη Ρεάλ Ουνιόν με 4-0, αν και αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές. Εκτός θα μείνουν οι Πάλοπ και Νάβας. Επιστρέφουν οι Τσιγκαρίνι και Ζοκορά. Παραδοσιακά καλό θέαμα τα ματς των δύο ομάδων.