LIVE SCORES

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Champions league





100. (19:30) Σπαρτάκ Μόσχας-Τσέλσι:

Ντέρμπι κορυφής στη Μόσχα, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς μετά το 2/2. Σημαντικό προβάδισμα έναντι της Μαρσέιγ έχει πάρει από νωρίς η Σπαρτάκ, που την κέρδισε στη Γαλλία, ενώ και τη 2η αγωνιστική δε ζορίστηκε ιδιαίτερα απέναντι στη Ζίλινα και την κέρδισε με 3-0. Πλέον έχει μπροστά της τα δύο κολλητά παιχνίδια με την Τσέλσι και θέλει τουλάχιστον την ισοπαλία στη Μόσχα. Η Τσέλσι συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, παρά την ισοπαλία το Σάββατο στην έδρα της Άστον Βίλα. Έχει και αυτή το απόλυτο μέχρι τώρα με τις νίκες με 4-1 στην έδρα της Ζίλινα και το 2-0 στο «Στάμφορντ Μπριζ» επί της Μαρσέιγ. Πλέον πάει για να τελειώνει από νωρίς με την υπόθεση πρώτη θέση και θέλει να μην ηττηθεί στη Μόσχα.


110. (21:45) Άγιαξ-Οσέρ:

Καταδικασμένοι είναι ο Άγιαξ και η Οσέρ να παίζουν το δεύτερο ρόλο στον όμιλο, από τη στιγμή που σ’ αυτόν βρίσκονται δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Τις έχουν δυσκολέψει πάντως αρκετά μέχρι τώρα. Ο Άγιαξ έμεινε στο 1-1 με τη Μίλαν στη 2η αγωνιστική, ενώ στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί δύσκολα στο «Μπερναμπέου» με 2-0. Δείχνει ότι είναι καλύτερη ομάδα από την Οσέρ και θέλει από νωρίς να πάρει προβάδισμα για την κατάληψη της 3η θέσης. Δύο πολύ καλές εμφανίσεις και για την Οσέρ μέχρι τώρα, που τη 2η αγωνιστική λύγισε στο τέλος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αξίζοντας σαφώς κάτι παραπάνω από αυτό που εν τέλει πήρε. Είναι το αουτσάιντερ στο ματς της Ολλανδίας και θα πάει χωρίς άγχος, αφού ούτως ή άλλως το ότι βρίσκεται εδώ είναι τεράστια επιτυχία. Πάμε με την έκπληξη και το Χ2 σε αρκετά καλές αποδόσεις.

111. (21:45) Άρσεναλ-Σαχτάρ Ντόνεσκ:

Δεν πτοήθηκε η Άρσεναλ από τις απουσίες τον τελευταίο μήνα και έδειξε από νωρίς ότι είναι το απόλυτο φαβορί στον όμιλο. Καρδιοχτύπησε ξανά το Σάββατο απέναντι στην Μπέρμιγχαμ, αλλά κατάφερε να γυρίσει το ματς και να φτάσει σε ακόμα ένα τρίποντο. Το 6-0 απέναντι στην Μπράγκα στην πρεμιέρα των ομίλων δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης και έκοψε για τα καλά τη φόρα των Πορτογάλων. Διπλό τη 2η αγωνιστική στην έδρα της Παρτίζαν με 3-1 και η Άρσεναλ στην πρώτη θέση μαζί με τη Σαχτάρ με 6 βαθμούς. Ίδια τα δεδομένα και για τη Σαχτάρ που πέρασε «αέρας» από την Μπράγκα και πλέον το μόνο που την απασχολεί είναι αν θα πάρει την πρώτη θέση, μιας και τουλάχιστον τη 2η την έχει εξασφαλίσει. Σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους.


112. (21:45) Μαρσείγ-Ζίλινα:

Με μηδέν βαθμούς στον όμιλο και οι δύο ομάδες και όσο και να για τη Ζίλινα αυτό ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο, για τη Μαρσέιγ αυτό είναι αποτυχία. Στο «Στάμφορντ Μπριζ» ήταν καλή, αλλά όχι τόσο για να αποφύγει την ήττα, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 2-0 από το ημίχρονο. Η εντός έδρας ήττα από τη Σπαρτάκ Μόσχας, την άφησε αρκετά πίσω και πλέον δεν έχει περιθώρια για νέα «γκέλα». Πρέπει να πάρει τόσο την νίκη στη Γαλλία όσο και στη Ζίλινα αν θέλει να έχει ελπίδες. Η Ζίλινα τώρα, δεν περιμέναμε να μας δείξει κάτι διαφορετικό και το 1-4 από την Τσέλσι και το 0-3 από τη Σπαρτάκ είναι ενδεικτικά της δυναμικής της. Θα πάει να ευχαριστηθεί το ματς απέναντι στην αγχωμένη Μαρσέιγ και δεν θα κλειστεί πίσω. Δύσκολα θα πάρει κάτι καλό.


113. (21:45) Μπάγερν-Εκομάξ Κλουζ:

Το χρέος της έχει κάνει μέχρι στιγμής η Μπάγερν και έχει 2/2 στον όμιλο. Μετά το 2-0 στην πρεμιέρα απέναντι στη Ρόμα, ήρθε και η δύσκολη νίκη με 2-1 στην Ελβετία επί της Βασιλείας. Πλέον θέλει πάση θυσία την νίκη στο αποψινό ματς για να τελειώνει από το πρώτο μισό με την υπόθεση πρώτη θέση. Επιστροφή στις νίκες και στο πρωτάθλημα με 3-0 απέναντι στο Αννόβερο, παραμένει όμως 10 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Το πάλεψε η Κλουζ στη Ρώμη, αλλά ηττήθηκε τελικά με 2-1, δημιουργώντας πάρα πολλά προβλήματα στους γηπεδούχους. Από το συγκεκριμένο ματς δεν μπορεί να ελπίζει να πάρει κάτι, αλλά τη 2η θέση μπορεί να την διεκδικήσει με αξιώσεις έναντι της απογοητευτικής Ρόμα.


114. (21:45) Μπράγκα-Παρτίζαν:

Ντέρμπι για το ποια ομάδα θα πάρει την 3η θέση στον 8ο όμιλο μοιάζει το συγκεκριμένο ματς, με τις Άρσεναλ και Σαχτάρ να έχουν πάρει κεφάλι από νωρίς και να δείχνουν ότι δεν θα απειληθούν. Δεν μπόρεσε να προβάλλει αντιστάσεις στη Σαχτάρ η Μπράγκα και γνώρισε βαριά εντός έδρα ήττα με 0-3 και οι ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση εκμηδενίστηκαν. Καλή η Παρτίζαν στην πρεμιέρα στην Ουκρανία απέναντι στη Σαχτάρ, αν και δεν απέφυγε την ήττα με 1-0, αλλά κακή στην έδρα της απέναντι στην Άρσεναλ και ηττήθηκε με 1-3. Πλέον θα αντιμετωπίσει το αποψινό ματς με παραπάνω σοβαρότητα και θα κυνηγήσει το αποτέλεσμα, κάτι το οποίο όμως δύσκολα θα γίνει. Πάμε με τον άσσο της Μπράγκα.


115. (21:45) Ρεάλ Μαδρίτης-Μίλαν:

Οι δύο μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης συναντώνται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη φάση των ομίλων. Εντελώς διαφορετικά τα δεδομένα και για τις δύο ομάδες σε σχέση με πέρυσι. Ο Μουρίνιο έχει αρχίσει και περνά τη φιλοσοφία του στην ομάδα, που πλέον παίζει και μπάλα. Η Ρεάλ έχει κάνει το 2/2 στον όμιλο, με την νίκη στην πρεμιέρα με 2-0 απέναντι στον Άγιαξ και το δύσκολο πέρασμα με 1-0 από την έδρα της Οσέρ. Διψάει για διάκριση στη διοργάνωση και θέλει να πάρει εκδίκηση από τη Μίλαν για την περυσινή ήττα στο σπίτι της. Η Μίλαν με τον Μισιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της μοιάζει ενισχυμένη φέτος με τις σημαντικές προσθήκες των Ιμπραχίμοβιτς και Ρομπίνιο. Αρκετά καλά στο Καμπιονάτο, όπου βρίσκεται στη 2η θέση με δύο βαθμούς λιγότερους από τη Λάτσιο. Με οδηγό το περυσινό 3-2 πάει στο «Μπερναμπέου» και θέλει τουλάχιστον να μην ηττηθεί. Υπερβολικό το 1.50 για τη Ρεάλ, όσο και αν στον πάγκο της κάθεται η «αλεπού» Ζοζέ Μουρίνιο. Πολύ καλή επιλογή το Goal/Goal που πληρώνει γύρω στο 1.80.


116. (21:45) Ρόμα-Βασιλεία:

Δεν μας πείθει και τόσο με την απόδοση της η Ρόμα και μας δυσκολεύει να την εμπιστευτούμε. Βαθμολογική ανάσα πήρε πάντως το Σάββατο, κερδίζοντας την Τζένοα με 2-1 και πιάνοντας τους 8 βαθμούς. Παραμένει στο -8 από την κορυφή, όπου βρίσκεται η μισητή της συμπολίτισσα Λάτσιο. Δύσκολα έφτασε και στην νίκη απέναντι στην Κλουζ στη 2η αγωνιστική των ομίλων με 2-1. Ψάχνει για το 2/2 στην έδρα της απέναντι στη Βασιλεία για να αποκτήσει προβάδισμα έναντι της Ελβετικής ομάδας και να την βγάλει εκτός. Με μηδέν βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση η Βασιλεία και αν χάσει και στη Ρώμη βγαίνει πρόωρα εκτός παιχνιδιού. Το πάλεψε απέναντι στην Μπάγερν, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα. Δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα πάντως, έστω και απέναντι σε μία όχι τόσο φορμαρισμένη Ρόμα.Πάμε με τους Ρωμαίους!