LIVE SCORES

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Κατρακύλα τηs Λίβερπουλ δίχως τέλος





Οσο περιορισμένες και αν είναι οι περί ποδοσφαίρου γνώσεις του, ο νέος Αμερικανός ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι, θα αντιλήφθηκε ότι στα 330 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε για να τη γλιτώσει από τη χρεοκοπία πρέπει να προσθέσει αρκετές δεκάδες ακόμα για να πετύχει την αγωνιστική της ανάκαμψη.

Ο μεγαλοεπιχειρηματίας και ιδιοκτήτης των «Ρεντ Σοξ», του βοστονέζικου συλλόγου μπέιζμπολ, βρέθηκε χθες στην εξέδρα των επισήμων του «Γκούντισον Παρκ» και είδε τη Λίβερπουλ να προσθέτει ακόμα μία απογοητευτική εμφάνιση στο... παθητικό της και να χάνει με 2-0 από την Εβερτον στο κλασικό ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ.

«Πέφτετε!», «Υποβιβασμός!» ήταν τα κοροϊδευτικά συνθήματα των οπαδών της Εβερτον που απόλαυσαν όχι μόνο τη νίκη της ομάδας τους, αλλά και το γεγονός ότι οι «Κόκκινοι» μισητοί συμπολίτες κατρακύλησαν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 4 ήττες (και μόνο μία νίκη), στις 8 πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Τιμ Κέιχιλ άνοιξε το σκορ για τα «Ζαχαρωτά» και ο Μικέλ Αρτέτα το έκλεισε όταν υποδέχτηκε απόκρουση του Σωτήρη Κυργιάκου και με βολέ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρέινα.