LIVE SCORES

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

FOOTBALL LEAGUE 2





238. (15:00) Αναγέννηση Καρδίτσας-Πιερικός:

Προηγήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο, αλλά στην επανάληψη δεν άντεξε και υπέστη την ήττα με 3-1, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση. Αμφίβολοι δίνονται για το σημερινό ματς οι Ζόσουε, Ντορίβαλ και ο Βέλα Τζούνιορ. Θέλει να κάνει το 3/3 στην έδρα της. Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση ο Πιερικός νίκησε 3-2 τη Βέροια, αν και αγωνίστηκε από το 66’ με παίκτη λιγότερο με το σκορ να είναι στο 1-0. Το χρυσό γκολ ήρθε από τον Κοντεών στο 89’. Ο Γιώργος Χατζάρας συνεχάρη τους παίκτες του για την κατάθεση ψυχής στο γήπεδο και ζήτησε ανάλογη συνέχεια.

239. (15:00) Εθνικός-Διαγόρας:

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Εθνικού ο Νίκος Γκουλής μετά την ήττα με 1-2 από τον Ιωνικό. Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι και με τον Μάρκο Δήμο πλέον στον πάγκο ο Εθνικός ελπίζει σε νέο ξεκίνημα. Αμφίβολοι οι Παστός, Τσεμπερίδης, Μασμανίδης και Χαϊκάλης. Νίκη για το Διαγόρα απέναντι στον Πανθρακικό με 2-0 που πιστώνεται στον προπονητή της ομάδας Πέτρο Ρουτζιέρη. Δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια πλέον απέναντι σε Εθνικό και Ηλιούπολη και η ομάδα θα πρέπει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί, με τουλάχιστον δύο ισοπαλίες να μοιάζουν ιδανικές για την ομάδα. Δεν προλαβαίνουν οι Εξουζίδης και Γκούτμαν.

240. (15:00) ΟΦΗ-Λεβαδειακός:

Έτοιμος να βυθίσει ακόμα παραπάνω το Λεβαδειακό και να τον βγάλει από νωρίς εκτός παιχνιδιού είναι ο ΟΦΗ, που με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο του πετάει από νίκη σε νίκη. Διπλό μέσα στα Τρίκαλα με 1-0, χάρη στο γκολ του Γκουεϊ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Εξέτισε και επιστρέφει ο Κιάσσος, αμφίβολοι δίνονται οι Λιαπάκης και Πίτσος. Επιτέλους νίκη για το Λεβαδειακό με 4-0 απέναντι στον Εθνικό Αστέρα, χωρίς να μπορεί όμως να ξεκολλήσει η ομάδα από την ουρά της βαθμολογίας με μόλις 4 βαθμούς συγκομιδή. Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Με ενδεχόμενη ήττα τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα για την ομάδα και ο Βασίλης Βούζας περιμένει οι παίκτες του να παίξουν μια φορά σαν ομάδα πρώτης κατηγορίας σε μία πολύ δύσκολη έδρα.


301. (17:00) Εθνικός Αστέρας-Θρασύβουλος:

Με κατεβασμένα χέρια έχασε στη Λειβαδιά ο Εθνικός Αστέρας με 4-0, δεχόμενος για πρώτη φορά φέτος πάνω από ένα γκολ σε αγώνα του. Έντονες παρατηρήσεις του Νίκου Παντέλη στους παίκτες του, από τους οποίους ζήτησε μια εντελώς διαφορετική εικόνα απέναντι στο Θρασύβουλο. Επιστρέφει ο Φραντζέσκι, ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Παριανός, Βάσι και Γκίκας. Μεγάλη νίκη του Θρασύβουλου με 4-1 επί της Δόξα Δράμας, που βρίσκεται στην 4η θέση με 11 βαθμούς και έχει το απόλυτο 3/3 στην έδρας του με συνολικό συντελεστή τερμάτων 10-2. Εξέτισε ο Πανταζούδης και επιστρέφει. Αμφίβολοι δίνονται όμως οι Βασιλείου και Πρίπου που τρέχουν να προλάβουν.