LIVE SCORES

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

SUPER LEAGUE





327. (17:15) Ατρόμητος-Ξάνθη:


Ίσως στον αγώνα με την Ξάνθη ο Γιώργος Δώνης να παίζει τη θέση του στον πάγκο. Πολύ κακός για άλλο ένα παιχνίδι ο Ατρόμητος και αναδείχθηκε δίκαια ισόπαλος 2-2 με τον Ολυμπιακό Βόλου. Μάλλον έξω για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι θα μείνει ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, όπως και οι Καραγκούνης, Βινιάλ. Με κατεβασμένα χέρια ηττήθηκε στα «Πηγάδια» με 3-0 από τον Ολυμπιακό η Ξάνθη και απογοήτευσε τον κόσμο της. Τραυματίστηκε ο Μπόατενγκ και θα χάσει το σημερινό ματς. Έτοιμος να επιστρέψει ο Κωστούλας και να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας. Εκτός θα μείνει ο αριστερός μπακ Τζάγκι.
346. (19:30) Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής:

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Αστέρας και πέρασε και από το Αλκαζάρ με 2-0, χάρη σε δύο γκολ στο 39’ και στο 41’. Ούτε οι πολλές απουσίες στοίχισαν στην ομάδα, που συνεχίζει να δείχνει στοιχεία καλοδουλεμένης ομάδας από το Βαγγέλη Βλάχο. Έτοιμος να επιστρέψει ο Μπαστία, ενώ παραμένουν εκτός οι Ρούμπιλ και Ουντότζι. Πλήρωσε την οπισθοχώρηση του ο Ηρακλής στο ματς με τον Πανσερραϊκό και ισοφαρίστηκε στο 92’ πληρώνοντας το λάθος του εξαιρετικού μέχρι τότε Ελευθερόπουλου. Τρεις επισκέψεις στην Τρίπολη για τον Ηρακλή, δύο νίκες και μία ισοπαλία, με το περυσινό 4-0 να ξεχωρίζει. Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

347. (19:30) Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα:

Μεγάλο τοπικό ντέρμπι, με έντονη αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων και πόλεμο ανακοινώσεων τις τελευταίες μέρες. Καλύτερος από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός Βόλου, μπορούσε να φύγει στο τέλος ακόμα και με το διπλό. Στοιχεία καλοδουλεμένης ομάδας, που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο. Συνεχίζει να απογοητεύει η Λάρισα και ίσως το σημερινό ματς είναι η τελευταία ευκαιρία του Παπακώστα. Δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε τον «μισό» Αστέρα Τρίπολης. Εκτός θα μείνουν οι Μπλάζεκ και Ταλ, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ιγκλέσιας. Επιστρέφει ο Μακίνουα στην επιθετική γραμμή της ομάδας.