LIVE SCORES

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

BUNDES LIGA



214. (21:30) Αμβούργο-Μπάγερν Μονάχου:


Στο «Ιμτεχ Αρίνα» γίνεται απόψε το βράδυ το ντέρμπι της αγωνιστικής. Η ομάδα του Αμβούργου έδειξε χαρακτήρα και απέδρασε με το διπλό από την έδρα της εντυπωσιακής Μάιντζ, χάρη σε γκολ στο 89΄. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη του και 5η στο πρωτάθλημα της . Επιστρέφει ο Πέτριτς ενώ δύσκολα προλαβαίνουν οι Γιάρολιμ και Ελία. Η Μπάγερν επέστρεψε στις νίκες με Αννόβερο και Κλουζ, έστω και αν δεν έπεισε ξανά με την απόδοση της. Επιστρέφουν Ολιτς και Φαν Μπόιτεν, πιθανώς Κλόζε και Κοτέντο. Εκτός παραμένουν οι Φαν Μπόμελ, Ριμπερί, Ρομπέν και Αλάμπα. Με νίκη η Μπάγερν μπορεί να πλασαριστεί στην πεντάδα.


251. (16:30) Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Σάλκε:


«Αέρας» πέρασε και από την έδρα της Καϊζερσλάουτερν η Αϊντραχτ με 3-0, με τον Φάνη Γκέκα να σκοράρει δύο γκολ. Πέτυχε το πρώτο γκολ σε κομβικό σημείο, στο τέλος του ημιχρόνου και έκτοτε δεν απειλήθηκε και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της. Με την ψυχολογία στα ύψη και χωρίς να αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα υποδέχεται τη Σάλκε. Μία Σάλκε που δεν κερδίζει με τίποτα στη Bundesliga και έμεινε στο 2-2 την περασμένη αγωνιστική με την ουραγό Στουγγάρδη. Πάντως μεσολάβησε την Τετάρτη η νίκη στο Champions League απέναντι στη Χάποελ με 3-1. Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

252. (16:30) Αννόβερο-Κολωνία:

Δεν ήταν για να χάσει 3-0 στο Μόναχο το Αννόβερο, που σε αρκετά σημεία ήταν καλύτερο των γηπεδούχων. Προλαβαίνει ο Πίντο που τραυματίστηκε στο συγκεκριμένο ματς, όχι όμως και ο Πόγκατετς. Τιμωρημένος ο Χαγκούι, ενώ αναμένεται να επιστρέψει ο πρώτος σκόρερ Αμπντελάουε. Το πάλεψε απέναντι στην Ντόρτμουντ η Κολωνία, αλλά λύγισε τελικά στις καθυστερήσεις. Πέντε αγώνες συμπλήρωσε συνεπώς χωρίς νίκη και η θέση του προπονητή Σόλντο κρίνεται εν αμφιβόλω. Εκτός θα μείνουν και από αυτό το παιχνίδι ο βασικός κίπερ Μοντραγκόν και ο χρησιμότατος μεσοεπιθετικός Φράις.


253. (16:30) Γκλαντμπαχ-Βέρντερ Βρέμης:

Αν και προηγήθηκε στο Χοφενχάιμ, εν τέλει δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα η Γκλαντμπαχ, πληρώνοντας την παιδαριώδη αντίδραση του Αράνγκο που άφησε την ομάδα με δέκα παίκτες. Δικαίως τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 20.000 ευρώ από την ομάδα. Εκτός θα μείνουν και οι Σαάχταν, Μπρούβερς και ο Ντάντε. Πήρε αυτό που ήθελε η Βέρντερ από την Τβέντε, με το τελικό 1-1 να κρίνεται απόλυτα δίκαιο. Τρεις αγώνες χωρίς ήττα συμπλήρωσε στο πρωτάθλημα, μετά και το 2-1 επί της Φραίμπουργκ, με τη Βέρντερ πάντως να παίζει με τη φωτιά και να κινδυνεύει σε αρκετά σημεία. Μοναδικό πρόβλημα κάτω από τα γκολποστ, μετά και τον τραυματισμό του Βίζε.

254. (16:30) Νυρεμβέργη-Βόλσφμπουργκ:

Ήττα για την Νυρεμβέργη την περασμένη αγωνιστική με 3-2 στην έδρα της Σαν Πάουλι. Δεν είχε συνηθίσει σε τέτοια κακή αμυντική λειτουργία η Νυρεμβέργη, που κατέρρευσε στο Σαν Πάουλι. Θύμα άλλης μιας μεγάλης ανατροπής έπεσε η Βόλφσμπουργκ, που μέχρι το 72’ του αγώνα με τη Λεβερκούζεν κέρδιζε με 2-0, αλλά εν τέλει ηττήθηκε με 3-2, πληρώνοντας τα παιδαριώδη λάθη της στην άμυνα. Μνήμες Μάιντζ έφερε αυτή η ανατροπή και η ομάδα πάει με τη χειρότερη ψυχολογία στην Νυρεμβέργη. Στα θετικά πάντως το ότι επιστρέφει στα γκολποστ ο Μπενάλιο.


255. (16:30) Φραϊμπουργκ-Καϊζερσλάουτερν:

Πολύ καλή η παρουσία της Φραϊμπουργκ στη Βρέμη, όπου πάντως δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα, παρόλο που στο 91’ του αγώνα είχε την ευκαιρία να «κλέψει» το βαθμό. Επιστρέφουν οι Ρόζενταλ και ο αμυντικός χαφ Μπάνοβιτς. Η αλήθεια είναι ότι Καϊζερσλάουτερν δεν άξιζε την ήττα με 3-0 στην έδρα της, αλλά το κομβικό σημείο που δέχθηκε το γκολ, την «κατέστρεψε» ψυχολογικά. Δήμιος της ο Φάνης Γκέκας, με τη Λάουτερν πάντως να έχει στο 25’ την τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί με πέναλτι. Με μόλις ένα βαθμό στα τελευταία έξι παιχνίδια η ψυχολογία της ομάδας είναι στο ναδίρ και συνεχώς υποχωρεί στη βαθμολογία. Δύσκολα θα πάρει κάτι από τη Φραϊμπουργκ.