LIVE SCORES

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

PREMIER LEAGUE





237. (14:45) Τότεναμ-Έβερτον:

Λίγο έλειψε να πετύχει η Τότεναμ στο Μιλάνο μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές από καταβολής ποδοσφαίρου. Στο ημίχρονο έχανε με 4-0 και αγωνιζόταν με 10 παίκτες, αλλά με τρία πανομοιότυπα γκολ από το Bale έφτασε στο 4-3. Νίκη μέσα στη Φούλαμ την περασμένη αγωνιστική με 2-1 και έπιασε τους 14 βαθμούς. Τρέχει να προλάβει ο αρχηγός και στυλοβάτης της άμυνας Κινγκ. Πολύ καλή εμφάνιση για την Έβερτον στο ντέρμπι μίσους με τη Λίβερπουλ και το 2-0 ήρθε λίγο πολύ φυσιολογικά. Ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις και δείχνει να παίρνει τα πάνω της. Δύσκολα θα προλάβουν Φελαϊνί και Χάιτινγκα, ενώ και ο Πίεναρ δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως.


256. (17:00) Γουέστ Μπρομ-Φούλαμ:

Μεγάλο βαθμό πήρε από τη Γιουνάιντετ η Γουέστ Μπρομ, σε ένα ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο ημίχρονο. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό, αλλά έχει συμπληρώσει πέντε αγώνες χωρίς ήττα, έχοντας και τη μεγάλη νίκη με 3-2 στην έδρα της Άρσεναλ. Έτοιμος να επιστρέψει ο Οντεμβίγκι. Αν και προηγήθηκε απέναντι στην Τότεναμ, εν τέλει η Φούλαμ δεν πήρε ούτε το βαθμό της ισοπαλίας. Δικαίως πάντως διαμαρτύρεται για τη φάση του δεύτερου γκολ. Αρκετά τα προβλήματα ενόψει Γουέστ Μπρομ με τους Ντέμπελε, Νταφ και Ετούχου να δίνονται αμφίβολοι.

257. (17:00) Γουίγκαν-Μπόλτον:

Τοπικό ντέρμπι με σχετική έχθρα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα με 2-0 στην έδρα της Νιουκάστλ η Γουίγκαν, ενώ λίγο έλειψε να χάσει και το βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος. Πάντως η ομάδα είναι εμφανώς αλλαγμένη προς το καλύτερο και αρχίζει να αποδίδει. Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις η Μπόλτον και κέρδισε την περασμένη αγωνιστική με 2-1 τη Στόουκ, με γκολ του Κλάζνιτς στις καθυστερήσεις. Αμέσως μετά το γκολ του ο Κλάζνιτς αποβλήθηκε και θα απουσιάσει από το σημερινό ματς. Αμφίρροπο ματς ανάμεσα σε δύο ανεβασμένες ομάδες.


258. (17:00) Μπέρμιγχαμ-Μπλάκπουλ:

Αν και προηγήθηκε στο «Έμιρειτς» απέναντι στην Άρσεναλ η Μπέρμιγχαμ, εν τέλει δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 2-1. Συμπλήρωσε έξι αγώνες χωρίς νίκη και το σημερινό ματς κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό και η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Δύσκολα θα προλάβει ο ΜακΦάντεν, προλαβαίνει όμως να επιστρέψει ο Ζερόμ. Άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση για την Μπλάκπουλ απέναντι στη Σίτυ αυτή τη φορά και παρά την ήττα της με 3-2 έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, ενώ δικαιολογημένα είχε και παράπονα από τη διαιτησία. Δύσκολα θα προλάβει για άλλο ένα παιχνίδι ο αμυντικός Μπαπτίστ.


259. (17:00) Σάντερλαντ-Άστον Βίλα:

Στο 0-0 έμεινε στο Μπλάκμπερν η Σάντερλαντ και συνεχίζει το αήττητο σερί της, χωρίς πάντως να αποδίδει και καλό ποδόσφαιρο. Θέλει επιτέλους την πρώτη της νίκη μετά τα τέλη Αυγούστου και αυτή απέναντι στη Σίτυ. Πολύ καλή εμφάνιση της Άστον Βίλα απέναντι στην Τσέλσι και το τελικό 0-0 την αδικεί. Τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις να πάρει το ματς με το απίστευτο χαμένο τετ-α-τετ του Ρίο Κόκερ. Αμφίβολοι για το σημερινό ματς οι Νταν, Αλμπινγκροντ και Χέσκι, Επιστρέφει ο Αγκμπολανχόρ και αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Πολλά θα κριθούν από το πώς θα σταθεί η άμυνα της.


260. (17:00) Τσέλσι-Γουλβς (Φ1):

Στο 0-0 έμεινε στην έδρα της Βίλα και παρά τα δύο δοκάρια η απόδοση της ήταν ασυνήθιστα κακή, τουλάχιστον σε σχέση με τα φετινά της στάνταρ. Πάντως εύκολα πέρασε από τη Μόσχα και την έδρα της Σπαρτάκ με 2-0 και σχεδόν εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου. Έτοιμος να επιστρέψει ο Ντρογκμπά, όχι όμως και ο Λαμπάρντ. Έτοιμος να επιστρέψει και ο Άλεξ. Στο 1-1 με τη Γουέστ Χαμ έμεινε η Γουλβς και συνεχίζει να βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας με μόλις έξι βαθμούς. Τραυματίστηκε και θα λείψει ο βασικός στόπερ Κράντοκ, ενώ τιμωρημένος είναι ο βασικός μέσος Χένρι. Ένας και μοναδικός ο στόχος της στο «Στάμφορντ Μπριζ», να αποφύγει τη συντριβή.

343. (19:30) Γουέστ Χαμ-Νιουκάστλ:

Στο 1-1 έμεινε στην έδρα της Γουλβς και μάλλον δεν άξιζε να πάρει κάτι παραπάνω από το συγκεκριμένο ματς. Συνεχώς κρίνεται ο Αβραάμ Γκραντ, που δεν έχει πείσει ότι θα βοηθήσει την ομάδα του να ανακάμψει. Αμφίβολος για το σημερινό ματς δίνεται ο Άπσον. Μούσκεμα τα έκανε η Νιουκάστλ για άλλο ένα εντός έδρας παιχνίδι και πριν καλά καλά το καταλάβει είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 0-2. Κατάφερε να σώσει την παρτίδα και να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις σε 2-2 με τον Κολοτσίνι. Πάντως παραμένει χαμηλά στην 16η θέση με 8 βαθμούς. Η απουσία του Μπεν Αρφά φαίνεται όλο και παραπάνω, με το πότε θα επιστρέψει να αποτελεί ερωτηματικό.