LIVE SCORES

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

PREMIER LEAGUE





133. (14:45) Γουίγκαν-Γουλβς:

Ντέρμπι ουραγών στην έδρα της Γουίγκαν. Πήρε το 0-0 από την Μπέρμιγχαμ η Γοίγκαν και τουλάχιστον ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της η ομάδα και αν κερδίσει σήμερα θα πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα. Η ηττήθηκε εντός έδρας από την Άστον Βίλα την προηγούμενη αγωνιστική και είναι ισόβαθμη με τη Γουίγκαν στους πέντε βαθμούς. Τη χαρά της νίκης είχε γευτεί στην πρεμιέρα απέναντι στη Στόουκ. Έκτοτε μετρά δύο ισοπαλίες και 3 ήττες. Σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες, με τη Γουίγκαν πάντως να έχει προβάδισμα λόγω έδρας αλλά και εμπειρίας.


175. (17:00) Γουέστ Μπρομ-Μπόλτον:

Εκπληκτική εμφάνιση και εξαιρετικό 3-2 μέσα στο «Έμιρεϊτς» επί της Άρσεναλ για τη Γουέστ Μπρομ, που πέτυχε τη μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής. Δεν έχει ηττηθεί στα 3 τελευταία παιχνίδια εντός και έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία. Στην 6η θέση με 10 βαθμούς βρίσκεται στο πρωτάθλημα. Η Μπόλτον έμεινε στο 2-2 με τη Γιουνάιντετ, αν και προηγήθηκε και έχασε ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα της. Καλοδουλεμένη ομάδα πάντως που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και ξέρει να «κλέβει» παιχνίδια όπως αυτό απέναντι στην Μπρομ.
176. (17:00) Γουέστ Χαμ-Φούλαμ:

Νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ απέναντι στην Τότεναμ με 1-0 και η ομάδα έφυγε από την τελευταία θέση για να αφήσει εκεί την Έβερτον. Τραγικό το ξεκίνημα της πάντως στη σεζόν και μάλλον στον προηγούμενο αγώνα ήταν τυχερή που η Τότεναμ είχε το μυαλό της στο Champions League. Ισοπαλία για τη Φούλαμ απέναντι στην Έβερτον, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 1-1. Η Φούλαμ παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα και σε έξι αγωνιστικές έχει 5 ισοπαλίες. Στην 8η θέση με 8 βαθμούς. Μάλλον άλλο παιχνίδια βλέπουν οι εταιρείες αν κρίνουμε από τις αποδόσεις.

177. (17:00) Μπέρμιγχαμ-Έβερτον:

«Κόλλησε» στο μηδέν με τη Γουίγκαν η Μπέρμιγχαμ και έχασε την ευκαιρία να πετύχει τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. 12η η Μπέρμιγχαμ με 7 βαθμούς και θέλει να πλησιάσει στις πρώτες θέσεις, μιας και έχει βλέψεις για Ευρώπη φέτος. Στην ουρά της βαθμολογίας βρίσκεται πλέον η Έβερτον με μόλις 3 βαθμούς μετά από 6 αγωνιστικές. Όλα δείχνουν ότι την ομάδα περιμένει άλλη μία δύσκολη χρονιά φέτος και πρέπει άμεσα να επιστρέψει στις νίκες αν δεν θέλει να βρεθεί προ εκπλήξεων. Μάλλον τυχερή ήταν με το 0-0 στην έδρα της Φούλαμ, μιας και ήταν πολύ κατώτερη από την αντίπαλο της. Θέλουν και οι δύο βαθμούς, επίφοβη οποιαδήποτε πρόβλεψη.


178. (17:00) Σάντερλαντ-Μάντσεστερ Γιουνάιντετ:

Παλικαρίσια πήρε την ισοπαλία 2-2 στο «Άνφιλντ» η Σάντερλαντ και έφτασε τους επτά βαθμούς, βρισκόμενη στην 11η θέση. Τρέχει ένα σερί τεσσάρων αήττητων αγώνων, έχοντας αντιμετωπίσει σε αυτό το διάστημα μάλιστα τις Σίτυ, Άρσεναλ και Λίβερπουλ. Πάει να διευρύνει το σερί της απέναντι στους μεγάλους. Η Γιουνάιντετ πήρε την νίκη μεσοβδόμαδα στο «Μεστάγια» με 1-0 και τέθηκε αυτομάτως αφεντικό του ομίλου, όπως φάνηκε και με την κλήρωση των ομίλων. Στο πρωτάθλημα βέβαια δεν κατάφερε και έμεινε στο 2-2 με την Μπόλτον, αλλά μάλλον θα πρέπει να νιώθει ευχαριστημένη με την ισοπαλία. Εξαιρετική παράδοση στο Σάντερλαντ, πάει για να συνεχίσει το σερί.


179. (17:00) Στόουκ-Μπλάκμπερν:

Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες, με την Μπλάκμπερν να έχει οκτώ και τη Στόουκ να έχει επτά. Διπλό για τη Στόουκ στην έδρα της Νιουκάστλ 2-1 την περασμένη αγωνιστική, με την ομάδα να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση. Τρεις αγωνιστικές χωρίς ήττα μετρά πλέον η Στόουκ μετά το 2-0 στην έδρα της Τσέλσι. Νίκη και για την Μπλάκμπερν την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Μπλάκπουλ, που παίζει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από την έδρα της. Έχει τον τρόπο να παίρνει τα θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας και θα το κάνει και στην έδρα της Στόουκ.


180. (17:00) Τότεναμ-‘Αστον Βίλα:

Πρώτη νίκη για την Τότεναμ στο Champions League, με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο το 4-1 επί της Τβέντε. Μάλλον σ΄αυτόν τον αγώνα είχε το μυαλό της και γνώρισε την ήττα το περασμένο Σάββατο στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Στην 7η θέση βρίσκεται με 8 βαθμούς στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να επιστρέψει στις νίκες για να μην μείνει πίσω. Η Άστον Βίλα δείχνει να ξυπνάει από το λήθαργο στην αρχή της σεζόν και την προηγούμενη αγωνιστική έφυγε με το διπλό από την έδρα της Γουλβς. Βρίσκεται στην 5η θέση με 10 βαθμούς και αναπτερωμένο πλέον ηθικό. Δύσκολο ματς για προβλέψεις, αλλά η Τότεναμ έχει πάντα το προβάδισμα στην έδρα της.