LIVE SCORES

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

PREMIRA DIVISION





332. (19:00) Ατλέντικο Μαδρίτης-Χετάφε:

Τη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα γνώρισε η Ατλέντικο στο «Σάντσες Πιθκουάν» απέναντι στη Σεβίλλη με 3-1. Έτοιμος να επιστρέψει φέρεται ο Αγκουέρο, ενώ και ο Ρέγιες εξέτισε την ποινή του. Εκτός μάχης τέθηκε ο στόπερ Ντομίνγκεθ. Την Πέμπτη υποδέχεται για το Europa League τη Ρόζενμποργκ. Εύκολα έφτασαν στο 3-0 επί της Χέρκουλες οι παίκτες της Χετάφε, πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση. Σημαντικές επιστροφές αυτές των Αριθμέντι, Γκαβιλάν, Κασκέρο και Ράφα. Την Πέμπτη ταξιδεύει Γερμανία για να αντιμετωπίσει τη Στουγγάρδη. Μεγάλη νίκη πέρυσι με 3-0 στην έδρα της Ατλέντικο.



363. (21:00) Μπαρτσελόνα-Βαλένθια:

Έτοιμος να υποδεχθεί τη Βαλένθια είναι ο Νταβίντ Βίγια και σίγουρα τα συναισθήματα του θα είναι ανάμικτα. Χαλαρά αντιμετώπισε το ματς με τη Βαλένθια η Μπαρτσελόνα και το πλήρωσε μένοντας στο 1-1, σε ένα ματς μάλιστα που είχε προηγηθεί με γκολ στο 20’. Η Μαγιόρκα κράτησε πολύ πιο εύκολα από τι περίμενε την ισοπαλία και η Μπάρτσα πέταξε άλλους δύο βαθμούς. Έχει την ευκαιρία να κερδίσει στο ντέρμπι τη Βαλένθια και να την πιάσει στην κορυφή. Ακάθεκτη συνεχίζει η Βαλένθια και κέρδισε και την Ατλέντικ Μπιλμπάο και παραμένει μόνη πρώτη με 16 βαθμούς. Εκτός από τον αγώνα του «Καμπ Νόου» θα μείνουν οι Χοακίν, Μιγκέλ και Μαντούρο. Επιστρέφουν οι Μπανέγκα και Βιθέντε. Πάει στη Βαρκελώνη για να αποδείξει ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στην 1η θέση. Σαφώς και το 1.33 δεν αξίζει για την Μπάρτσα, που έχει παίξει μπάλα εντός μόνο με τον Παναθηναϊκό.


370. (23:00) Μάλαγα-Ρεάλ Μαδρίτης:

Για άλλο ένα Σάββατο ο αγώνας που θα δούμε ζωντανά από το ΣΚΑΪ είναι αυτός της Ρεάλ, στην έδρα της Μάλαγα αυτή τη φορά. Στο 1-1 με την Αλμερία έμεινε η Μάλαγα και πήρε παλικαρίσια το βαθμό. Εντός έδρας πάντως δεν έχει σταυρώσει βαθμό και σε τρεις αναμετρήσεις μετρά μόνο ήττες, έχοντας δεχθεί συνολικά οκτώ γκολ. Τιμωρημένος είναι ο βασικός επιθετικός Ελιζέου. Επιτέλους γκολ και θέαμα για τη Ρεάλ, που διέσυρε την άτυχη Λα Κορούνια με 6-1, πιάνοντας για πρώτη φορά φέτος υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ο Σέρχιο Ράμος τραυματίστηκε με την Εθνική και θα μείνει πιθανότατα εκτός από το ματς στη Μάλαγα. Ακλόνητο φαβορί οι «Μαδριλένοι», που πάντως έχουν δύο 0-0 εκτός απέναντι σε Λεβάντε και Μαγιόρκα.