LIVE SCORES

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

BUNDESLIGA





241. (16:30) Βέρντερ Βρέμης-Φραϊμπουργκ:

Χαμηλά βρίσκεται η Βέρντερ Βρέμης στην 13η θέση με μόλις 8 βαθμούς. Σημαντικό το ότι κατάφερε να ανατρέψει το σκορ απέναντι στη Λεβερκούζεν, αν και στο τέλος δεν άντεξε στην πίεση και ισοφαρίστηκε. Σημαντικές επιστροφές αυτές τον Φρίτς και Μπορόφσκι, ενώ παραμένει εκτός εδώ και αρκετό καιρό ο βασικός στόπερ Νάλντο. Την Τετάρτη ταξιδεύει Ολλανδία για να αντιμετωπίσει την Τβέντε. Σε ένα από τα καλύτερα ξεκινήματα της στο πρωτάθλημα η Φραϊμπουργκ βρίσκεται στην 5η θέση με 12 βαθμούς, έχοντας καλές εμφανίσεις σε όλα τα ματς που έχει δώσει. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής η μη συμμετοχή του Ρόζενταλ, που λύνει και δένει μέχρι στιγμής στο κέντρο. Δεν μπλέκουμε με σημείο.

242. (16:30) Μάιντζ-Αμβούργο:

ΤΙ να πει κανείς για την άκρως εντυπωσιακή Μάιντζ. 7/7 στο πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει μέχρι στιγμής 18 φορές. Ούτε η Χοφενχάιμ μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο και υποτάχθηκε στις ορέξεις των γηπεδούχων. Πλέον η Μάιντζ κυνηγάει στο ματς με το Αμβούργο το απόλυτο ρεκόρ, να φτάσει στο 8/8 στο ξεκίνημα που δεν έχει καταφέρει άλλη ομάδα. Δεν έχει προβλήματα απουσιών. Επιτέλους νίκη για το Αμβούργο στο ματς με την Καϊζερσλάουτερν, που πάντως δεινοπάθησε για να ανατρέψει το σκορ. Πολλά τα προβλήματα τραυματισμών στην ομάδα, που πάντως έχει τις σημαντικές επιστροφές των Γκερέρο, Γιάνσεν και Ντεμέλ. Θα πάει να χτυπήσει το ματς, αλλά στα τέσσερα τελευταία ματς μέσα-έξω με τη Μαίντζ δεν έχει πάρει νίκη.


243. (16:30) Μπάγερν-Αννόβερο:

Σε ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα της στη σεζόν η Μπάγερν έχει μετά από επτά αγωνιστικές οκτώ βαθμούς. Άλλη μία ήττα στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ, σε ένα ματς που η ομάδα του Μονάχου πέρασε και δεν ακούμπησε. Πλέον η κορυφή απέχει 13 βαθμούς, η Μπάγερν όμως προς το παρόν δεν πείθει ότι μπορεί να επανέλθει στη διεκδίκηση. Νέα προβλήματα με τους Κλόζε, Φαν Μπόμελ και Όλιτς να μένουν εκτός. Αθόρυβα και χωρίς να εντυπωσιάζει το Αννόβερο βρίσκεται στην 3η θέση με 13 βαθμούς και το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Στο Μόναχο θα απουσιάσουν οι Χαμπούι και Πόγκατετς, καθώς και ο πρώτος σκόρερ Αμπντελάουε.
244. (16:30) Σάλκε-Στουγγάρδη:

Ντέρμπι «ουραγών» στο «Κέζελ Κίρχεν» με τη Σάλκε να υποδέχεται τη Στουγγάρδη. Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό για τη Σάλκε, που ηττήθηκε και στην έδρα της Νυρεμβέργης και παραμένει προτελευταία με 4 βαθμούς. Ευτυχώς που έχει και τον φορμαρισμένο Χούντελααρ ο Μάγκατ, αλλιώς θα είχε μείνει ήδη χωρίς δουλειά. Αν η νίκη δεν έρθει και σε αυτό το ματς δίκαια θα αποτελέσει παρελθόν. Τραγικό το ξεκίνημα της Στουγγάρδης που βρίσκεται με 3 βαθμούς στην τελευταία θέση. Πάντως η ήττα της στη Φρανκφούρτη δεν ήταν δίκαια, που μετά από καιρό θύμισε καλή ομάδα. Το μάρμαρο πλήρωσε ο Γκρος που μετά από 10 μήνες αποτελεί παρελθόν και στον πάγκο θα κάτσει ο βοηθός του Κέλερ. Πολλά τα προβλήματα και εξαιρετικά δύσκολο το έργο της Στουγγάρδης.


245. (16:30) Σαν Πάουλι-Νυρεμβέργη:

Καλύτερα εκτός παρά στην έδρα της παίζει η Σαν Πάουλι, που πήρε την περασμένη αγωνιστική σημαντικό διπλό στην έδρα του Αννόβερο με 1-0, χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο του αγώνα. Ευκαιρία για βαθμολογική ανάσα και μπάσιμο στην 5άδα. Δεν τρόμαξε η Νυρεμβέργη απέναντι στη Σάλκε και έφτασε στην νίκη, αν και είχε αδικαιολόγητα ένα κενό διάστημα όταν αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω. Εν τέλει έφτασε στο νικητήριο γκολ στο 85’ και έπιασε τους 9 βαθμούς. Δυνατό σύνολο, με την ομάδα να είναι πάνω από όλους και απ’ όλα και η Νυρεμβέργη είναι ικανή να πάρει αποτέλεσμα από παντού.


345. (19:30) Βόλφσμπουργκ-Λεβερκούζεν:


Συνεχίζει να προβληματίζει η Βόλφσμπουργκ και βρίσκεται στην 8η θέση με 10 βαθμούς, ενώ την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 με την Γκλάντμπαχ. Ο Ντίεγκο περισσότερο καταστρέφει το παιχνίδι της Βόλφσμπουργκ παρά δημιουργεί, ενώ τα μόνα θετικά του είναι ότι έχει πάρει η ομάδα βαθμούς χάρη σε εξάρσεις του. Εκτός θα μείνει ο τερματοφύλακας Μπενάλιο. Καλύτερη από τη Βέρντερ ήταν η Λεβερκούζεν, αλλά αρκέστηκε στην ισοπαλία με 2-2. Βρίσκεται πάντως στην 4η θέση με 12 βαθμούς κα θέλει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες των γηπεδούχων για να πλασαριστεί στην 3άδα. Εκτός μένουν οι Μπάλακ, Κίσλινγκ, Αουγκούστο και Κάστρο.