LIVE SCORES

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

PREMIER LEAGUE





246. (17:00) Άρσεναλ-Μπλάκμπερν:

Αν και αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα απουσιών, στάθηκε μια χαρά στο «Στάμφορντ Μπριζ», αλλά πληρώνοντας στιγμιαία λάθη ηττήθηκε με 2-0 από τα γκολ του Ντρογκμπά και Άλεξ. Ο Φάμπρεγκας φέρεται έτοιμος να επιστρέψει, όπως και οι Αλμούνια και Ντιαμπί. Εκτός παραμένουν οι Βερμάλεν, Φαν Πέρσι και Γουόλκοτ. Υποδέχεται την Τρίτη τη Σαχτάρ για το Τσάμιπονς Λιγκ.Συνεχίζει να προβληματίζει η Μπέρμιγχαμ, που ηττήθηκε την τελευταία αγωνιστική με 2-0 εντός από την Έβερτον. Χαρακτηριστικό το ότι έχει σκοράρει μόλις μία φορά στα τελευταία τέσσερα ματς. Ψάχνει να βρει λύσεις ο Μακ Λίς για το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας και περιμένει πως και πως την επιστροφή του Μακ Φάντεν, που παραμένει εκτός. Δεν ασχολούμαστε με το 1.20 στον άσο.


247. (17:00) Γουλβς-Γουέστ Χαμ:


Απογοητευτική για άλλο ένα παιχνίδι η Γουλβς, που ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Γουίγκαν, ενώ η εικόνα της ήταν και για παραπάνω γκολ. Σημαντικό το πότε θα ενταχθεί στην ομάδα ο Νίκι Χαντ, που πάντως σκοράρει ανελλιπώς στα πρώτα επτά ματς της σεζόν. Η Γουέστ Χαμ επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις και μία εβδομάδα μετά την νίκη επί της Τότεναμ με 1-0, έμεινε στο 1-1 με τη Φούλαμ. Δεν άξιζε να πάρει κάτι παραπάνω από το ματς και θα πρέπει να νιώθει ευχαριστημένη με την ισοπαλία. Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και πάει για να χτυπήσει το ματς και πρέπει να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας.

248. (17:00) Μάντσεστερ Γιουνάιντετ-Γουέστ Μπρομ:

Ένα από τα χειρότερα φετινά της παιχνίδια έκανε η Γιουνάιντετ στο Σάντερλαντ και έμεινε στο 0-0. Έτσι, συνεχίζει χωρίς εκτός έδρας επικράτηση μετά από τέσσερις εξόδους, όπου «κόλλησε» στην ισοπαλία. Έτοιμη να υποδεχτεί την Τετάρτη το βράδυ την Μπούσασπορ για να τελειώνει από νωρίς με την υπόθεση πρώτη θέση στον όμιλο. Για άλλο ένα παιχνίδι αναμένεται να δούμε ροτέισον από τον Φέργκιουσον. Μοναδικό πρόβλημα ο Βαλέντσια. Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς έχει δεχτεί την ήττα συμπλήρωσε η Γουέστ Μπρομ, με τη μεγάλη νίκη στο «Έμιρειτς» να ξεχωρίζει. Στην 6η θέση με 11 βαθμούς. Χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος πάει στο «Όλντ Τράφορντ» για να πάρει ότι μπορεί.

249. (17:00) Μπόλτον-Στόουκ:

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις η Μπόλτον, που πάντως δε συνδυάζονται και με νίκες. Στο 1-1 με τη Γουέστ Μπρομ έμεινε την περασμένη αγωνιστική μία εβδομάδα μετά το 2-2 με τη Γιουνάιντετ. Ψάχνει την επιστροφή στις νίκες μετά τη 2η αγωνιστική και την αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ. Μάλλον τυχερή ήταν η Στόουκ στο 1-0 απέναντι στην Μπλάκμπερν, μιας και στο πρώτο ημίχρονο κυρίως κινδύνεψε πάρα πολύ. Στην επανάληψη πάντως έκανε αυτό που ξέρει καλά, να κρατάει το σκορ. Παραμένει ψηλά στην 7η θέση με βαθμούς και το αυτί της δεν ιδρώνει ιδιαίτερα για τις κατηγορίες των αντιπάλων της για σκληρό παιχνίδι. Δεν έχει φύγει ποτέ νικήτρια από το Μπόλτον.


250. (17:00) Νιούκαστλ-Γουίγκαν:

Αρκετά καλή εμφάνιση στο Μάντσεστερ απέναντι στη Σίτυ, δεν μπόρεσε να αποφύγει όμως την ήττα η Νιούκαστλ. Η ήττα όμως πέρασε σε δεύτερη μοίρα και αυτό που επισκίασε τα πάντα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Μπεν Αρφά από το δολοφονικό τάκλιν του Ντε Γιόνγκ, με τον Γάλλο να αναμένεται να μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης. Εκτός για το ματς με τη Γουίγκαν θα μείνει και ο Κολοτσίνι. Βαθμολογική ανάσα για τη Γουίγκαν που έφτασε στην νίκη με 2-0 απέναντι στη Γουλβς και έπιασε την 14η αγωνιστική με 8 βαθμούς. Δείχνει πάντως να ξεπερνάει τα αγωνιστικά της προβλήματα και δε θυμίζει σε τίποτα την τραγική ομάδα των πρώτων αγωνιστικών. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

251. (17:00) Φούλαμ-Τότεναμ:

Ντέρμπι του Λονδίνου στο «Άπτον Παρκ». Η Φούλαμ παραμένει μαζί με τη Γιουνάιντετ αήττητη στο πρωτάθλημα και έχει μία νίκη και έξι ισοπαλίες. Στο 1-1 με τη Γουέστ Χαμ μάλλον αδικείται, μιας και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να φτάσει στο δεύτερο γκολ. Παραμένει εκτός ο βασικότατος φορ Ζαμόρα. Λίγα πράγματα για την Τότεναμ μέχρι στιγμής, που δείχνει να πληρώνει τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ενδεικτικό ότι στους δύο αγώνες πρωταθλήματος πριν το Τσάμπιονς Λιγκ δεν πήρε την νίκη. Σημαντικό το ότι κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην Άστον Βίλα, χάρη σε δύο γκολ του φορμαρισμένου Φαν Ντε Φάαρτ. Σημαντικές επιστροφές και μοναδική απουσία αυτή του Ντεφόε.


341. (19:30) Άστον Βίλα-Τσέλσι:

Πρώτη ήττα για το Γάλλο προπονητή Ουγιέ στην έδρα της Τότεναμ, σε ένα ματς που η Βίλα είχε προηγηθεί νωρίς αλλά εν τέλει δεν άντεξε. Ο Γάλλος προσπαθεί συνεχώς να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα και τα πρώτα θετικά στοιχεία αρχίζουν να φαίνονται. Ο Κάριου φαίνεται αναγεννημένος, ενώ και ο Ανγκολαχόρ ετοιμάζεται να επιστρέψει δριμύτερος. Δύο απανωτά ντέρμπι για την Τσέλσι, με μία ήττα στη Σϊτυ και νίκη απέναντι στην Άρσεναλ. Πάντως στο ματς με την Άρσεναλ ήταν εκτός από αποτελεσματική και τυχερή, με το τελικό 2-0 να είναι πλασματικό σκορ. Έτοιμος να επιστρέψει ο Λάμπαρντ, που αποτελεί βαρόμετρο για την απόδοση της ομάδας. Παραδοσιακά δυσκολεύεται στην έδρα της Βίλα.