LIVE SCORES

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

SUPER LEAGUE





328. (17:15) Πανιώνιος-Εργοτέλης:

Αδικείται από την ήττα στην Καβάλα ο Πανιώνιος που δικαιούται να έχει και σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία, κυρίως για το ακυρωθέν γκολ του Κούκετς στο 40’. Έχουν αρχίσει ήδη τα πρώτα παράπονα και για τον προπονητή Στόρε και οι πρώτες φήμες για πιθανή απομάκρυνση του. Επιστρέφει ο Ριέρα μετά από δύο ματς απουσίας. Δεν πρόβαλε καμμία αντίσταση στον Παναθηναϊκό ο Εργοτέλης και ηττήθηκε στο Ηράκλειο με 4-1. Περίπατο πήγε και η καλή αμυντική λειτουργία, που πριν την ήττα από τον Παναθηναϊκό είχε δεχθεί μόλις δύο γκολ. Αποθεραπεύτηκε ο Αλεξόπουλος και είναι έτοιμος να ηγηθεί ξανά την άμυνα των Κρητικών.


346. (19:30) Ξάνθη-Ολυμπιακός:

Πολύ κατώτερη από την ΑΕΚ ηττήθηκε δίκαια στο Ολυμπιακό Στάδιο η Ξάνθη, με γκολ που δέχθηκε στο 4΄ της αναμέτρησης. Ο Γιώργος Παράσχος πάντως δείχνει να έχει περάσει αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι της Ξάνθης, που φάνηκαν κυρίως στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Στο ματς με τον Ολυμπιακό θα επανέλθουν οι Στρμπα και Κιντάνα, ενώ θα απουσιάσει ο Κωστούλας. Πιο δύσκολα από τι δείχνει το τελικό 3-1 έφτασε ο Ολυμπιακός στην νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν έπιασε την απόδοση που είχε με τον Αστέρα και μοναδικό καλό οι εμφανίσεις των Μιραλλάς και του πιτσιρικά Φετφατζίδη που εντυπωσιάζει και με την Εθνική. Ουσιαστικά ο αγώνας με την Ξάνθη είναι το δεύτερο σοβαρό τεστ μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή στην πρεμιέρα. Εκτός παραμένει ο Ουρτάδο. Δεν αξίζει το 1.50 στο διπλό σε μία δύσκολη έξοδο για την ομάδα του Πειραιά.

347. (19:30) Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ:

Ένα από τα δύο ντέρμπι Αθήνας-Θεσσαλονίκης της 6ης αγωνιστικής. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ χωρίς την παρουσία φιλάθλων του μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε στους «Πράσινους». Εντυπωσιακό το πέρασμα με 4-1 από το «Παγκρήτιο», με τον Νίκο Νιόπλια πάντως να παραιτείται μετά το τέλος του αγώνα, με τον Νικόλα Πατέρα να τον μεταπείθει. Αρκετά τα προβλήματα με τους Λέτο, Νίνη, Γκοβού, Καντέ και Πετρόπουλο να μένουν εκτός μάχης. Η ήττα από τον Άρη στην «Τούμπα» όπως ήταν αναμενόμενο έφερε μουρμούρες και αποδοκιμασίες, με τα πυρά να στρέφονται κυρίως κατά Ζαγοράκη και Δερμιτζάκη. Αρκετά τα προβλήματα και για τον δικέφαλο, που σε επτά αναμετρήσεις μετά το 2004 στην Αθήνα επί του Παναθηναϊκού μετρά ισάριθμες ήττες. Εντυπωσιακό το γεγονός ότι τα τελευταία 17 χρόνια στον αντίστοιχο αγώνα πρωταθλήματος μόνο ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο, με την προϊστορία να είναι συντριπτική υπέρ των γηπεδούχων με 14 νίκες. Και οι δύο προπονητές δείχνουν να υποστηρίζονται από τις διοικήσεις τους, μία ήττα σε ντέρμπι όμως πάντα αλλάζει τα δεδομένα.