LIVE SCORES

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

«Σκάνδαλο… το περσινό πρωτάθλημα»





Στο χθεσινό Δ.Σ της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος δόθηκε ψήφος εμπιστοσύνης στον πρόεδρο της Superleague και μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος πάντως όταν ήρθε η ώρα να συζητηθεί το θέμα της διαιτησίας προχώρησε σε… φουλ επίθεση προς τον «αιώνιο» αντίπαλο, Παναθηναϊκό, αμφισβητώντας την κατάκτηση του περσινού τίτλου πρωταθλήματος. «Εδώ μέσα πρέπει να τα λέμε όλα. Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο σκάνδαλο ήταν το περσινό πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού. Δεν ήταν καθαρό γιατί τον ευνόησε η διαιτησία», τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Τα λόγια του εξόργισαν τον εκπροσώπο του «τριφυλλιού» Τζόνι Βεκρή που αναρωτήθηκε:

«Είναι δυνατόν να μας λέτε ότι ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα με τη διαιτησία;». Ο Μαρινάκης απάντησε: «Αυτό ακριβώς λέω και δεν κρύβομαι». Και ο διάλογος των δύο ανδρών συνεχίστηκε σε… έντονο ύφος.

Μαρινάκης: «Το Βασάρα τον χτύπησαν με γκλομπ και ήταν ένα απίστευτο περιστατικό που προσβάλει το ποδόσφαιρο. Όμως πήγαν να συνδέσουν εμένα με αυτή την ιστορία, καθώς ένα «πράσινο» σάιτ έγραφε ότι εγώ τσακώθηκα μαζί του στα αποδυτήρια μετά το ντέρμπι. Αν είναι δυνατόν»! Βεκρής: «Δεν είναι δυνατόν να θεωρείτε υπεύθυνο τον Παναθηναϊκό για αυτά που γράφουν διάφορα σάιτ».

Στη γενικότερη κουβέντα που έγινε για τη διαιτησία, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, υποστήριξε ότι δεν είναι ο μόνος που μπαίνει στα αποδυτήρια των διαιτητών. «Ο Τζίγκερ ήταν πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, όταν έβγαλε το DVD με τα παράπονα, ενώ και ο Πηλαδάκης πήγαινε στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Η διαιτησία έχει πρόβλημα. Δεν είναι δυνατόν να βάζουν τον Κάκο σε όλα τα ματς. Υπερασπίστηκα και άλλες ομάδες, καθώς ως Σούπερ Λίγκα έβγαλα και ανακοίνωση για τη διαιτησία του Κουκουλάκη στο ματς ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης. Δεν μίλησα για το κανονικό γκολ του Αστέρα που ακυρώθηκε στο παιχνίδι του με τον Ολυμπιακό;».

"Δεν είναι μόνο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός"

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης παραδέχθηκε ότι μίλησε με το Βαγγέλη Μαρινάκη πριν αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα για εκπρόσωπος της Σούπερ Λίγκας στην ΕΠΟ. «Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός», σχολίασε στην πρώτη του παρουσία στο ΔΣ της διοργανώτριας αρχής.