LIVE SCORES

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Υπό προϋποθέσεις Σκόκο!





Ο Νάτσο Σκόκο θα απασχολήσει υπό προϋποθέσεις τον Ολυμπιακό! Αυτό ανέφερε ο β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κομινάκης, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ξημερώματα Τρίτης στην εκπομπή «Θρυλικά Μεσάνυχτα», επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το ρεπορτάζ του Sportnet για το "αιώνιο" ενδιαφέρον.
«Ο Σκόκο είναι ένας πολύ καλός παίκτης, που κάτω από προϋποθέσεις θα απασχολούσε τον Ολυμπιακό. Κι άλλοι παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος θα ενδιέφεραν την ομάδα μας. Είναι ξεκάθαρα θέμα προπονητή αν ο Ολυμπιακός θα ενδιαφερθεί για αυτούς τους παίκτες», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

ο Σάββατο γράψαμε πως εν όψει της συνάντησης του ατζέντη του παίκτη με την διοίκηση της ΑΕΚ, υπάρχει έντονη φημολογία πως κυρίως ο Παναθηναϊκός, αλλά και ο Ολυμπιακός βολιδοσκοπούν τον Αργεντίνο.

Και η αλήθεια είναι ότι οι Πράσινοι περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να κάνουν κρούση, ενώ οι Ερυθρόλευκοι παρακολουθούν ζεστά το θέμα.

Βλέπετε στην συνάντηση που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες ανάμεσα στον Σταύρο Αδαμίδη και τον Αργεντίνο ατζέντη του παίκτη θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα για το μέλλον του Σκόκο.

"Θέλουμε να μείνει ο Μιραλάς"

Όσο για τον Κέβιν Μιραλάς, ο Κομινάκης τόνισε ότι υπάρχει φιάθεση να αγοράσει τα δικαιώματα του, όμως επαφές δεν έχουν αρχίσεί ακόμα.

«Δεν έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις με τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του. Υπάρχει μία δεδομένη επιθυμία του Μιραλάς να παραμείνει και της διοίκησης να τον κρατήσει. Από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο ειδών συμφωνίες που πρέπει να γίνουν για να υπάρξει αίσιο τέλος, η μία με την ομάδα του και μία με τον μάνατζέρ του.

Αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό ή άλλη ομάδα αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Το θέμα άλλης ομάδας είναι κάτι που δεν το ελέγχει η Σεντ Ετιέν. Ο Ολυμπιακός έχει μία συμφωνία που αν τηρηθεί μπορεί να κρατήσει τον Μιραλάς, απλώς υπάρχει μία καταληκτική ημερομηνία. Για να θελήσει ο Ολυμπιακός να κλείσει νωρίτερα τη συμφωνία, θα πρέπει να έχει κάποια κίνητρα. Είναι θέμα διαπραγμάτευσης».