LIVE SCORES

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΜΑΓΙΟΡΚΑ - Φερέρ καλεί Μπλάνκο





Δεν ξεχνά τον Ίσμαελ Μπλάνκο ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και νυν αντιπρόεδρος της Μαγιόρκα, Λορένσο Σέρα Φερέρ. Ο Ισπανός με δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως αν ο Αργεντινός επιθετικός δεν προχωρήσει τελικά στην ανανέωση της συνεργασίας του με την Ένωση, θα γίνει κίνηση για την απόκτηση του το καλοκαίρι.Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Μπλάνκο. Έχει το εύκολο γκολ κι αυτό είναι το βασικότερο για έναν επιθετικό. Τον σέβομαι πολύ ως παίκτη και ως άνθρωπο, είχε πάντα άψογη συμπεριφορά και ήταν φοβερός επαγγελματίας», ανέφερε στη Sportday ο Φερέρ.

Και συνέχισε: Το προηγούμενο καλοκαίρι δεν ήταν εφικτό για μας να τον αποκτήσουμε. Τώρα το καλοκαίρι είναι μακριά, αλλά μένει ελεύθερος και τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Δεν είναι σωστό για τους επιθετικούς που έχουμε στην ομάδα να μιλάω για απόκτηση άλλου φορ».

Ο «Δον Λορένσο» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Μανόλο Χιμένεθ λέγοντας πως «… είναι πολύ καλός προπονητής και κυρίως δουλευταράς, με γνώσεις και άψογος επαγγελματίας. Έχει πολύ καλό όνομα στην Ισπανία και θα βοηθήσει σίγουρα την ΑΕΚ».