LIVE SCORES

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Οι 2+3 και ο… φευγάτος Γκοβού





Σε… προπονητικούς ρυθμούς κινούνται στον Παναθηναϊκό. Ο Νίκος Νιόπλιας αποτελεί πλέον παρελθόν, προσωρινά τη θέση του πήρε ο πολύπειρος, Γιάτσεκ Γκμοχ και οι ιθύνοντες των «πρασίνων» αναζητούν τον επόμενο, μέσα από την λίστα που έχουν καταρτίσει. Την αποστολή ξεκινούν να φέρουν εις πέρας Κώστας Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας.

Και τα ονόματα που ακούγονται είναι αρκετά, ωστόσο μέχρι στιγμής ψηλότερα βρίσκονται αυτά των Ζεσουάλδο Φερέιρα και Μαρσέλο Μπιέλσα.Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας, Κώστας Αντωνίου μαζί με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Κάρλος Φρέιτας θα ξεκινήσουν προσεχώς τις επαφές με τους υποψηφίους τεχνικούς, στους οποίους προστέθηκε και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ψηλότερα στις προτιμήσεις φέρεται να βρίσκονται οι Ζεσουάλδο Φερέιρα και Μαρσέλο Μπιέλσα.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας αναμένεται να γίνει η πρώτη επαφή των Αντωνίου-Φρέιτας με τον Πορτογάλο, ενώ στην ατζέντα βρίσκονται και συναντήσεις με τους Τζιαμπέρο Γκασπερίνι και Πολ Λε Γκουέν. Ο Φερέιρα είναι το πρώτο όνομα στην «πράσινη» λίστα των προτιμήσεων, ακολουθεί αυτό του Μπιέλσα, που θεωρείται και το «βαρύ χαρτί». Ψηλά στις προτιμήσεις και ο Μεξικανός, Χαβιέ Αγκίρε.

«Γνωρίζω πως βρίσκομαι στη λίστα του Παναθηναϊκού», δήλωσε χαρακτηριστικά στην πορτογαλική εφημερίδα, «Record» ο Πορτογάλος προπονητής. Ο Γκασπερίνι ανέφερε στο «Goal» πως υπήρξε μια ανεπίσημη επαφή με τους «πράσινους», στους οποίους και τόνισε πάντως πως δεν είναι ελεύθερος.

Έξαλλοι με Γκοβού

Φευγάτος από τον Παναθηναϊκό ο Σίντνεϊ Γκοβού, μετά και τα νέα νυχτοπερπατήματα του. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ενημερωθεί λεπτομερώς για όλα και πολύ σύντομα θα καλέσουν τον Γάλλο άσος σε απολογία. Την προηγούμενη φορά, μετά από τις συστάσεις του προέδρου της ομάδας, Νικόλα Πατέρα, μπορεί να τη γλίτωσε με πρόστιμο 50.000 ευρώ.