LIVE SCORES

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Στο… κόκκινο Παγκρήτιο με απουσίες





Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο Παγκρήτιο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 10ης ημέρας της Σούπερ Λίγκας, έχοντας τη συμπαράσταση αρκετών χιλιάδων φιλάθλων του. Στις ήδη δεδομένες απουσίες των Ραούλ Μπράβο και Ιμπαγάσα προστέθηκε οριστικά και αυτή του Όλοφ Μέλμπεργκ.Ο διεθνής Σουηδός αμυντικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στη φτέρνα, έκανε και σήμερα θεραπεία και φυσικά αποκλείστηκε από την αποστολή. Παράλληλα, εκτός πλάνων του Ερνέστο Βαλβέρδε έμειναν για ακόμη μία φορά οι Μήτρογλου και Ζαϊρί, ενώ στη 18άδα συμπεριλήφθηκε ο νεαρός Ποτουρίδης.

Αναφορικά με την ενδεκάδα που σκέπτεται να παρατάξει ο Βαλβέρδε, ο Χοσέ Χολέμπας θα πάρει τη θέση του Ραούλ Μπράβο και ο Φρανσουά Μοντέστο αυτή του Μέλμπεργκ. Ο Ντουντού επιστρέφει στον άξονα και θα κάνει δίδυμο με τον Ουρτάδο, ενώ για τα δεξιά της επίθεσης προορίζεται ο Φετφατζίδης. Αριστερά ο Ριέρα, επιτελικός ο Φουστέρ και στην κορυφή θα είναι ο Κέβιν Μιραλάς.

Η πιθανή ενδεκάδα είναι: Πάρντο, Τοροσίδης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ντουντού, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ριέρα, Μιραλάς.

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρολεύκων» για τον αγώνα του Ηρακλείου αποτελείται από τους: Νικοπολίδη, Πάρντο, Τοροσίδη, Γκαλίτσιο, Α.Παπαδόπουλο, Μοντεστό, Ποτουρίδη, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδη, Ριέρα, Γ.Παπαδόπουλο, Μιραλάς, Φουστέρ, Πάντελιτς και Νέμεθ.