LIVE SCORES

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΑΕΚ - Για τη νίκη με «Λύμπε» & Λεονάρντο





Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο μεγάλο ντέρμπι των «Δικεφάλων», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Superleague. Η Ένωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, υπό αντίξοες συνθήκες λόγω της έντονης βροχόπτωσης, για την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο» του βορρά και ο Μανόλο Χιμένεθ μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που είχε στη μέση. Στην αποστολή για τον αγώνα στην Τούμπα συμπεριλήφθηκαν και οι Λυμπερόπουλος, Μπερνς και Μανωλάς, οι οποίοι επίσης προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα.

Από την άλλη πλευρά όμως, ο Γιάχιτς δεν ήταν ανάμεσα στους 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο τεχνικός της «Ένωσης, με αποτέλεσμα να συμπληρώσει την τριάδα των απόντων μαζί με τους Σκόκο και Ντιόπ.

Οι «εκλεκτοί» του Μανόλο Χιμένεθ είναι οι: Αραμπατζής, Σάχα, Καφές, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Τζεμπούρ, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Μπερνς, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου.

Η αποστολή θα αναχωρήσει από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 16:05.