LIVE SCORES

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - Δώνης: «Μάχη στη Νέα Σμύρνη»





Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογικά θέση και ο Γιώργος Δώνης, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ζήτησε από τους παίκτες του να είναι προετοιμασμένοι για «μάχη». Ο Ελληνας προπονητής επίσης θέλει από τους παίκτες του να έχουν επίγνωση της δύσκολης κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ομάδα.Τη δεδομένη χρονική περίοδο εκείνο που χρειάζεται είναι να είμαστε συνειδητοποιημένοι και να έχουμε επίγνωση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Θα πάμε λοιπόν στη Νέα Σμύρνη απολύτως συνειδητοποιημένοι και όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα ξέρουμε την κατάσταση. Πάμε για να δώσουμε μια πολύ μεγάλη μάχη και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή τη φορά η προσπάθειά μας θα αποδώσει καρπούς και θα γίνει η αφετηρία για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα».

Στα αγωνιστικά, στην αποστολή του αγώνα με τον Πανιώνιο είναι ο Ανρί Καμαρά, μετά τη μεταμέλειά του για την ενέργειά του να μην δώσει το χέρι του στον Περόνε, κατά την αλλαγή του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η αποστολή: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Μπρίτο, Φαβάλι, Περόνε, Καμαρά, Νάστος, Σκόνδρας, Καραλής, Τάτος, Σφακιανάκης, Καραγκούνης, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Αποστολόπουλος, Σαγκανόφσκι.