LIVE SCORES

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΑΕΚ - Πρόγραμμα… φωτιά ενόψει, ο Μανόλο τους… ξύπνησε στο ημίχρονο





Ο Μανόλο Χιμένεθ πριν την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη είχε τονίσει στους ποδοσφαιριστές του πως το μοναδικό αποτέλεσμα στο «ΟΑΚΑ» είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών. Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν το «τρίποντο» και επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα, ωστόσο δεν εφησυχάζουν, αφού μπροστά τους έχουν ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.


Η Ένωση θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τους «ασπρόμαυρους» στην Τούμπα, στο ντέρμπι των «Δικεφάλων», με τις δύο ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά και στη βαθμολογία. Η μεν ΑΕΚ είναι τρίτη με 16 βαθμούς, ο δε ΠΑΟΚ τέταρτος με μόλις δύο βαθμούς λιγότερους.

Μετά το ματς της Τούμπας ακολουθεί η αναμέτρηση με την Καβάλα (21/11) στην έδρα των «αργονααυτών». Και αφού περάσει και αυτό το παιχνίδι, η ΑΕΚ επιστρέφει στην Αθήνα για αντιμετωπίσει στο «ΟΑΚΑ» τον Ολυμπιακό (27/11). Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση στο πρωτάθλημα αυτή με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (5/12).

Και μέσα στο δύσκολο εγχώριο πρόγραμμα, υπάρχει και η πολύ κρίσιμη, για την μετέπειτα ευρωπαϊκή πορεία της Ένωσης, αναμέτρηση με τη Χάιντουκ στο Σπλιτ (1/12), στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Europa League.

και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (27/11), ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον «τελικό» στο Σπλιτ με τη Χάιντουκ για το Europa League (1/12) και την επικίνδυνη έξοδο στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (5/12).