LIVE SCORES

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. - Και η μανία συνεχίζεται: «Φάνης Γκέκας: Ο Έλληνας γίγαντας»





Και η μανία «Φάνης Γκέκας» συνεχίζεται. Τα αφιερώματα στον Έλληνα επιθετικό, πρώτο σκόρερ της φετινής Bundesliga με 11 γκολ, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό από τα γερμανικά ΜΜΕ. Και το τελευταίο ήταν αυτός της ιστοσελίδας «RP online». Και ο τίτλος του είναι χαρακτηριστικός: «Γκέκας: Ο Ελληνας γίγαντας».


«Πλέον ο Γκέκας κάνει και πάλι αυτό το οποίο ξέρει να κάνει καλύτερα: Να παράγει γκολ», αναφέρεται αρχικά. Μάλιστα οι Γερμανοί επιχειρούν μια σύγκριση του Φάνη Γκέκα του Παναθηναϊκού, σε σχέση με τον Φάνη Γκέκα της Αϊντραχτ: «Ο Γκέκας ήταν ασήμαντος στον Παναθηναϊκό και από την περίοδο 2006-07 που πήγε στην Μπόχουμ έκανε μια καταπληκτική σεζόν, βοηθώντας τον σύλλογο να αποφύγει τον υποβιβασμό».

Και η συνέχεια: «Με 20 γκολ ήταν αρκετά για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην Μπουντεσλίγκαμε τον πρώην προπονητή του, Μαρσέλ Κόλερ να τον αποκαλεί με το φοβερό: «Με τον Γκέκα αισθανόμαστε ασφαλείς.

«Τέσσερα χρόνια αργότερα, τώρα στην Αϊντραχτ μπορούν να ελπίζουν ότι ο Φάνης Γκέκας θα σημειώσει ακόμη περισσότερα από τα 20 γκολ εκείνης της περιόδου. Αλλωστε το Φθινόπωρο του 2006 είχε μόλις τρία γκολ στο ενεργητικό του, ενώ τώρα μετράει ήδη έντεκα».

Και γίνεται αναφορά και στην Αϊντραχτ: «Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης είναι μια από τις ομάδες έκπληξη της τρέχουσας περιόδου. Μετά από πέντε Μετά από πέντε νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία έξι παιχνίδια της, βρίσκεται ήδη σε θέση εξόδου στο Europa League, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού μετρούσε τέσσερις σερί απώλειες».