LIVE SCORES

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Bundesliga





224. (16:30) Άϊντραχτ Φρανκφούρτης-Χόφενχαιμ:

Στο 0-0 με τη Βέρντερ έμεινε η ομάδα της Φρανκφούρτης, με τον Γκέκα να δημιουργεί για άλλη μια φορά τις προϋποθέσεις για να πετύχει κάποιο γκολ. Αήττητη στα οκτώ τελευταία ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Δεν μπορούν να βοηθήσουν ξανά Μάιερ και Κρις. Εντός έδρας ήττα για τη Χόφενχαιμ από τη Φράιμπουργκ με 0-1, με τη Χόφενχαιμ πάντως να χάνει αρκετές ευκαιρίες. Το γκολ της ήττας ήρθε στις καθυστερήσεις. Έτοιμος να επιστρέψει ο Βάις, αλλά δύσκολα προλαβαίνουν οι Ομπάσι, Σίμουνιτςκαι Στάρκε.


225. (16:30) Αννόβερο-Αμβούργο:

Μετά τις δύο βαριές ήττες με 4-0, ήρθε το μεγάλο διπλό στην έδρα της Μάιντζ με 1-0 και τουλάχιστον για ένα ματς πήρε το αποτέλεσμα που άξιζε απόλυτα. Επανέρχεται ο Πόγκατετς, ενώ εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Σερούντολο, Χαγκουί, Αμπντελάουε, Στόπελμπακ. Κακή παρουσία στο Ντόρτμουντ για το Αμβούργο και δίκαιη ήττα με 2-0. Δημιούργησε όλη κι όλη μία φάση στον αγώνα και δεν μπορούσε να περιμένει κάτι παραπάνω. Επιστρέφουν οι Φαν Νιστελρόι, Ελία και Ροστ, αλλά συνεχίζουν εκτός Ματάισεν, Κάτσαρ, Γιάνσεν και Μπένζαμιν.


226. (16:30) Γκλαντμπαχ-Μαϊντζ:

Μεγάλο διπλό για την Γκλάντμπαχ με 4-0 στην έδρα της Κολωνίας, αλλά η ομάδα παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Επιστρέφει σήμερα ο εξτρέμ Αράνγκο, ενώ τραυματίστηκαν και θα λείψουν καιρό οι Μπρούβερς και Ντάντε. «Ξεφούσκωσε» για τα καλά η Μαϊντζ, που πλέον βρίσκεται στο -7 από την κορυφή. Απέναντι στο Αννόβερο αν και αγωνίστηκε για μεγάλη διάρκεια με παίκτη παραπάνω δεν κατάφερε να απειλήσει παρά ελάχιστα. Μόλις ένα γκολ στα τελευταία πέντε ματς. Επιστρέφουν οι μέσοι Πολάνσκι και Καλιγκιούρι, ενώ εκτός είναι οι Σβένσον και Αλαγκουί.

227. (16:30) Νυρεμβέργη-Καϊζερσλάουτερν:

Λύγισε στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν και ηττήθηκε δίκαια με 3-0. Είχαν προηγηθεί οι τρεις συνεχόμενες νίκες που είχαν φέρει την ομάδα στην 6άδα. Ο Πινόλα τιμωρήθηκε από την ομοσπονδία με τέσσερις αγωνιστικές επειδή έφτυσε το Σβάινστάιγκερ. Συνεχίζει εκτός ο Μπουνζάκου. Μεγάλη ανατροπή για την Καϊζερσλάουτερν που κατάφερε στο ματς απέναντι στη Στουγγάρδη να κάνει το 0-3 3-3, ενώ λίγο έλειψε στο τέλος να πάρει και την νίκη. Στα εκτός έδρας πάντως έχει πέντε συνεχόμενες ήττες. Συνεχίζουν εκτός οι Ρόντνεϊ και Ντικ.


228. (16:30) Σάλκε-Βέρντερ Βρέμης:

Δεν κρίνεται δίκαια η ισοπαλία για τη Σάλκε στην έδρα της Βόλφσμπουργκ και μάλλον χρωστάει χάρη στο διαιτητή του αγώνα. Δεν πτοήθηκε με το 2-0 της Βόλφσμπουργκ και με το φορμαρισμένο Χούντελαρ έφτασε στην ισοφάριση και λίγο έλειψε στο τέλος να κλέψει το ματς. Συνεχίζει πάντως χαμηλά και στην 16η θέση. Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Στο 0-0 με την Αϊντραχτ έμεινε η Βέρντερ και μάλλον αδικείται από το αποτέλεσμα, καθώς δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Εκτός μάχης για σήμερα οι Πασάνεν, Μπορόφσκι, Νάλντο και Μπένις.


229. (16:30) Φραϊμπουργκ-Ντόρτμουντ:

Στις καθυστερήσεις του αγώνα απέναντι στη Χόφενχαιμ πήρε το τρίποντο με 1-0 η Φραϊμπουργκ. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει και βρίσκεται στην 4η θέση με 21 βαθμούς. Σκοράρει ανελλιπώς στους αγώνες της. Εύκολα έφτασε στο 2-0 επί του Αμβούργου η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ και πήρε «αέρα» επτά βαθμών από τη δεύτερη Μαϊντζ. Έχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της. Κρύβει παγίδες η σημερινή της έξοδο. Δεν αγωνιστικά προβλήματα.


309. (16:30) Λεβερκούζεν-Μπάγερν:

Το ντέρμπι των Μπάγερν. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τη Λεβερκούζεν και δεύτερη εκτός έδρας και η ομάδα έχει πιάσει αισίως τη δεύτερη θέση. Στο Σαν Πάουλι πέρασε πιο εύκολα από τι δείχνει το τελικό 1-0, αν και το γκολ άργησε να έρθει. Αμφίβολος δίνεται για το ματς ο Ντερτιγιόνγκ. Εύκολη επικράτηση με 3-0 επί της Νυρεμβέργης για την Μπάγερν, Επέστρεψε μετά από καιρό ο Ριμπερί και ήταν αρκετά καλός, δείχνοντας πόσο επηρεάζει το παιχνίδι της Μπάγερν. Αμφίβολος ξανά ο Φαν Μπόμελ, πάγια εκτός οι Όλιτς. Ρομπέν και Κλόζε.