LIVE SCORES

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Bundesliga





228. (16:30) Αμβούργο-Λεβερκούζεν:

Στην 9η θέση της βαθμολογίας έπεσε το Αμβούργο μετά την ήττα από τη Φράιμπουργκ με 1-0. Δεν αποδίδει καθόλου καλά η ομάδα και ο Φε αναγνωρίζοντας τα λάθη του ψάχνει να βρει λύσεις. Δεν υπολογίζονται ξανά οι Πέτριτς, Ματάισεν, Ντικμάιερ, Κάτσαρ και Γιάνσεν. Νίκη με 3-2 επί της Κολωνίας για τη Λεβερκούζεν, με τη Μπάγερν να αποδεικνύει ότι μπορεί να παίρνει αποτελέσματα ακόμα και αν δεν αγωνίζεται καλά. Τελευταίο διπλό της Λεβερκούζεν στο Αμβούργο το 2006 με 2-0. Μοναδικό πρόβλημα οι μακροχρόνιοι Μπάλακ και Κίσλινγκ.


228. (16:30) Καϊζερσλάουτερν-Βόλφσμπουργκ:

Ήττα στο Σαν Πάουλι για την Καϊζερσλάουτερν με 1-0. Το αήττητο των τριών αγωνιστικό έλαβε τέλος. Τιμωρημένος για σήμερα ο Λάκιτς. Παραμένουν εκτός οι Σίμουνεκ και Ρόντνεϊ. Εξέτισε και επιστρέφει ο Πέτσος. Μάλλον ευχαριστημένη θα πρέπει να νιώθει η Βόλφσμπουργκ με το 0-0 απέναντι στη Βέρντερ. Αν και ο Τζέκο αστόχησε σε πέναλτι, όπως είχε κάνει και η Βέρντερ λίγα λεπτά πριν, η Βόλφσμπουργκ κινδύνεψε στο τελευταίο δεκάλεπτο σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις. Εξαιρετικά αμφίβολος για σήμερα ο Γκραφίτε, ενώ ο Τζέκο μάλλον ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες.


230. (16:30) Κολωνία-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης:

Παρόλο που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, η Κολωνία έφυγε με άδεια χέρια από το Λεβερκούζεν γνωρίζοντας την ήττα με 3-2. Κομβικό ματς σήμερα, καθώς αν ηττηθεί οι θέσεις του υποβιβασμού θα έρχονται όλο και πιο κοντά. Έτοιμος ξανά ο Νοβάκοβιτς. Νίκη με 2-1 επί της Μάιντζ για την Αϊντραχτ με εύστοχη εκτέλεση σε ανύπαρκτο πέναλτι από το Φάνη Γκέκα. Η καθοριστική φάση του αγώνα έγινε στο 83’. Τραυματίας ο τερματοφύλακας Νικόλοφ, παραμένουν εκτός οι Φραντς και Κρις, εξαιρετικά αμφίβολοι οι Μάιερ και Ρους.

231. (16:30) Μπάγερν-Σαν Πάουλι:

Τι να πει κανείς για τη φετινή Μπάγερν. Βρίσκεται στην 7η θέση με 23 βαθμούς και στο -17 από την κορυφή και την Ντόρτμουντ. Έχασε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Σάλκε, αλλά όταν δέχθηκε το γκολ στην αρχή της επανάληψης κατέρρευσε. Στο Champions League πάντως σφράγισε το εισιτήριο πρόκρισης με το 3-0 επί της Βασιλείας. Μακροχρόνιες μόνο απουσίες. Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Σαν Πάουλι με την νίκη 1-0 επί της Καϊζερσλάουτερν. Στους πέντε βαθμούς πάνω από το μπαράζ πλέον. Τιμωρημένος ο Τόραντ, αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα.


232. (16:30) Χοφενχάιμ-Νυρεμβέργη:

Καλά στάθηκε στο 1-1 με τη Στουγγάρδη, επιθετικά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και αμυντικά στο δεύτερο. Η μάλλον άδικη αποβολή του Φόρσα στο 41’ δεν της στοίχισε και κράτησε με σχετική ευκολία τους επιθετικούς της Στουγγάρδης μακριά. Τιμωρημένος όπως είπαμε ο Φόρσα, τραυματίες και οι αμυντικοί Σίμουνιτς και Βάις. Τέσσερις συνεχόμενες ήττες για την Νυρεμβέργη στο πρωτάθλημα και η ομάδα έπεσε στην 11η θέση. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-0 εντός από την Ντόρτμουντ. Παραμένουν εκτός οι Πινόλα και Νίλσον.


304. (19:30) Ντόρτμουντ-Βέρντερ Βρέμης:

Η εκπληκτική Ντόρτμουντ δε σταμάτησε ούτε στην Νυρεμβέργη και κατάφερε να πάρει το διπλό με 2-0 σκορ. Στο +10 πλέον από τη Μάιντζ και στο άκρως εντυπωσιακό +17 από την Μπάγερν. Η πρωταθλήτρια χειμώνα συνεπώς είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για κατάκτηση της φετινής Μπουντεσλίγκα. Την Τετάρτη θα τα παίξει όλα για όλα στο «Σάντσες Πιθκουάν» και για πρόκριση στο Europa League. Σημάδια ανάκαμψης δείχνει η Βέρντερ, που στα ματς απέναντι σε Βόλφσμπουργκ και Ίντερ ήταν απρόσμενα καλή. Τιμωρημένος για σήμερα ο Ούγκο Αλμέιδα, παραμένουν εκτός οι Μπορόφσκι και Γουέσλι.