LIVE SCORES

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Premiere League






233. (17:00) Άστον Βίλα-Γουεστ Μπρομ:

Μετά και το δίκαιο 3-0 από τη Λίβερπουλ συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Πολλές και σημαντικές οι απουσίες στην ομάδα, έχουν στοιχίσει στην ομάδα. Εξέτισε και επιστρέφει ο Άσλι Γιάνγκ, τιμωρημένος ο Κλαρκ, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος δίνεται και ο Μπάναν. Νίκη για τη Γουεστ Μπρον με 3-1 επί της Νιούκαστλ, με την ομάδα να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση. Εξέτισε και επιστρέφει ο Μουλουμπού, μακροχρόνια εκτός βρίσκεται ο Όλσον.

234. (17:00) Γουεστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτυ:

Η Γουεστ Χαμ συνεχίζει να απογοητεύει και να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ήττα και στο Σάντερλαντ με 1-0, παρόλο που δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Μοναδικό σοβαρό πρόβλημα ο Νομπλ, που είναι εδώ και αρκετό καιρό εκτός. Νίκη με 1-0 για τη Σίτυ απέναντι στην Μπόλτον, που δεν κινδύνεψε σχεδόν καθόλου στο ματς. Τιμωρημένοι για σήμερα οι Τέβεζ και Κολάροφ. Εξαιρετικά αμφίβολοι δίνονται και οι Αντεμπαγιόρ και Μπριζ που έχασαν το προηγούμενο ματς.


235. (17:00) Έβερτον-Γουίγκαν:

Σημαντικό βαθμό πήρε στο «Στάμφορντ Μπριζ» από την Τσέλσι και μετρίασε λίγο τις εντυπώσεις από τις προηγούμενες κακές εμφανίσεις. Το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε στο 86’ ο Μπέκφορντ. Εκτός συνεχίζει ο αμυντικός Οσμάν, τιμωρημένος είναι ο Αρτέτα. Στο 2-2 με τη Στόουκ έμεινε η Γουίγκαν και παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Εξέτισε και επιστρέφει ο βασικός επιθετικός Ρονταγέγκα, θα μείνουν καιρό έξω Μόουζες, ΜακΚάρθι και Καντγουελ. Εξαιρετικά αμφίβολος και ο Ντι Σάντο.

236. (17:00) Στόουκ-Μπλάκπουλ:

Στο 2-2 με τη Γουίγκαν έμεινε η Στόουκ, σε ένα πολύ καλό ματς με φάσεις εκατέρωθεν. Η Στόουκ αισίως έχει πιάσει την 10η θέση και συνεχίζει πέντε αγωνιστικές αήττητη. Εξέτισε και επιστρέφει ο Γουίλσον. Μετά από δεκαπέντε μέρες θα δώσει επίσημο αγώνα η Μπλάκπουλ, μιας και ο αγώνας της προηγούμενης εβδομάδας απέναντι στη Γιουνάιντετ αναβλήθηκε λόγω παγετού. Τελευταίος της αγώνας το 2-2 στο Μπόλτον. Οι μακροχρόνιοι Χέργουντ, Τζάιλκς και Μπαπτίστ δεν υπολογίζονται ξανά.


237. (17:00) Φούλαμ-Σάντερλαντ:

Το πάλεψε απέναντι στην Άρσεναλ η Φούλαμ, αλλά λύγισε στο τέλος και ηττήθηκε με 2-1. Είχε και τις ευκαιρίες της για να προκριθεί και να πάρει την νίκη. Δεν υπολογίζεται ξανά ο Σαλσίδο. Δίκαιο σε γενικές γραμμές το 1-0 επί της Γουεστ Χαμ για τη Σάντερλαντ, που ήταν η ομάδα που κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο. Θα λείψουν αρκετό καιρό οι Τέρνερ και Μπραμπλ, που συμπληρώνουν στους μακροχρόνιους τον Κάμπελ.


300. (19:30) Νιούκαστλ-Λίβερπουλ:

Παρελθόν όπως αναμενόταν αποτελεί από τον πάγκο της Νιούκαστλ ο Χιούτον και θα τον αντικαταστήσει ο Άλαν Πάρντιου, που πάντως δεν έχει την κοινή αποδοχή των φιλάθλων. Ήττα με 3-1 στο Γουεστ Μπρομ την περασμένη αγωνιστική και η ομάδα βρέθηκε στη 12η θέση. Τιμωρημένοι οι Κολοτσίνι και Γουίλιαμσον, εξαιρετικά αμφίβολος και ο Νόλαν. Επιτέλους μια πειστική εμφάνιση για τη Λίβερπουλ που κέρδισε με 3-0 την Άστον Βίλα, παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες. Ο Κάραχερ δεν υπολογίζεται ξανά, αλλά είναι έτοιμοι να επιστρέψουν οι Τόρες και Τζέραρντ.