LIVE SCORES

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Και Σισέ και Ζιλμπέρτο Σίλβα





Δεν είναι μόνο ο Τζιμπρίλ Σισέ, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ο μοναδικός παίκτης του Παναθηναϊκού που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Λίβερπουλ. Σε αυτή βρίσκεται και το όνομα του Ζιλμπέρτο Σίλβα, που σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, βρίσκεται τόσο στο στόχαστρο των «κόκκινων» όσο και της Μπλάκμπερν. Παράλληλα, τους δύο άσους των «πρασίνων» έχει στη λίστα του και ο τεχνικός της Άστον Βίλα, Ζεράρ Ουγιέ.
«Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να αποχωριστεί τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Η ελληνική ομάδα μετά τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Champions League αναμένεται να δει τον Βραζιλιάνο να αποχωρεί. Ο πρώην αρχηγός της Άρσεναλ σκέφτεται την επιστροφή στην Αγγλία, όπου Λίβερπουλ και Μπλάκμπερν δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτηση του», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα «tribalfootball».

Παράλληλα, κάνει αναφορά και στον Γάλλο επιθετικό των «πρασίνων», Τζιμπρίλ Σισέ: «Ο τεχνικός της Άστον Βίλα, Ζεράρ Ογιέ θέλει να φέρει στην ομάδα τον πρώην παίκτη του στη Λίβερπουλ, Τζιμπρίλ Σισέ, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον και από το Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα τη Φούλαμ».