LIVE SCORES

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Ο Σχάαρς, ο Μπραντάο, ο Ζόμπσον και…





Η υπόθεση της μεταγραφής του Σχάαρς βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Οι Ολλανδοί κάνουν αναφορά στις επαφές των «πρασίνων» για τον διεθνή Ολλανδό άσο, με την πλευρά της ελληνικής ομάδας να επιβεβαιώνει, έσω και ανεπίσημα, τις συζητήσεις με τον παίκτη. Την ίδια ώρα από τη Γαλλία γίνεται λόγος για τον Μπραντάο, ενώ οι βραζιλιάνοι επιμένουν για τον Ζόμπσον. «Παίζει» πάντα και του Κουμορτζί.
Το ραντεβού για τον Σχάαρς επιβεβαιωνόταν χθες ανεπισήμως κι από ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ανέφεραν πως: «είχαμε μία συζήτηση μαζί τους, αλλά δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης για τον οποίο μιλήσαμε στο τελευταίο ταξίδι μας». Στο «τριφύλλι» δεν θέλουν να πάρει μεγάλη έκταση το θέμα, δεδομένου ότι υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες της Ευρώπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ολλανδία, η βασική διαφορά που υπάρχει αυτήν τη στιγμή ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αλκμααρ για να προχωρήσει η μεταγραφή του Σχάαρς έχει να κάνει με τον τρόπο της μεταγραφής. Οι Ολλανδοί θέλουν να πουλήσουν τώρα τον αρχηγό τους για ένα ποσό που θα αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ οι «πράσινοι» επιθυμούν να τον αποκτήσουν ως δανεικό (μέχρι το τέλος της περιόδου) με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Εκτός από τον Σχάαρς, στον Παναθηναϊκό επιβεβαίωναν χθες το ενδιαφέρον τους και για τον Τέο Γιάνσεν της Τβέντε. «Είναι ένας παίκτης που μας έχει προταθεί και τον εξετάζουμε» ειπώθηκε χθες από επίσημα χείλη ανθρώπου της «πράσινης» ΠΑΕ.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες από τη Γαλλία, ο Παναθηναϊκός είχε τις τελευταίες ημέρες επαφή με τη Μαρσέιγ, ρωτώντας τις απαιτήσεις για τον Βραζιλιάνο επιθετικό Μπραντάο.
Την ώρα που στον Παναθηναϊκό δεν έχει ειπωθεί κάτι επίσημο για το σενάριο περί ανταλλαγής του Μαρσέλο Μάτος με τον στράικερ της Μποταφόγκο, Ζόμπσον, οι Βραζιλιάνοι επιμένουν να αναφέρουν σε δημοσιεύματα πως υφίστανται διαπραγματεύσεις.

Από εκεί και πέρα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, λοιπόν, οι Βραζιλιάνοι ανέφεραν πως οι συζητήσεις ανάμεσα στη Μποταφόγκο και τον Παναθηναϊκό συνεχίζονται για την ανταλλαγή του Μάτος με τον Ζόμπσον. και πως το έδαφος είναι γόνιμο για να καταλήξουν σε συμφωνία.

Σε ό,τι αφορά τον Μπερνάρ Κουμορτζί του Πανιώνιου, την όποια απόφαση θα πάρει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος έχει ζητήσει διορία μέχρι τις 15 του μηνός προκειμένου να σχηματίσει πλήρη εικόνα για το ρόστερ της ομάδας, ώστε να παραδώσει την έκθεσή του, που θα αφορά και τις μεταγραφικές κινήσεις.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει στη λίστα του και τα ονόματα των Ιβάν Ράκιτιτς (Σάλκε) και Κόφι Εντρί Ρομαρίκ (Σεβίλλη).

Επιμέλεια: Νίκος Κουβαράς