LIVE SCORES

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ – Με Βιτόλο και Λίνο στην αποστολή!





Γίνονται θαύματα; Κι όμως ο Βίκτορ Βιτόλο παρά το γεγονός ότι αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο, είναι ένα βήμα πριν την αρθροσκόπηση, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Ηρακλή. Ο Ισπανός μέσος θα δοκιμάσει και λίγες ώρες πριν το παιχνίδι, αν αισθανθεί καλά θα αγωνιστεί κόντρα στους Κυανόλευκους.Σε αντίθετη περίπτωση, τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Μπαλάφας. Ο Βιτόλο θα προσπαθήσει να σφίξει τα δόντια για τους καθοριστικούς αγώνες με Ηρακλή και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, θέλει να παίξει στα δύο αυτά παιχνίδια και στη συνέχεια να μπει στο χειρουργείο για την αρθροσκόπηση.

Εκπληξη πρώτου μεγέθους και η επάνοδος του Λίνο στην αποστολή, ο Βραζιλιάνος επανέρχεται πολύ νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν και θα είναι σίγουρα στον πάγκο. Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Ιβιτς, Ζουέλα, Μουσλίμοβιτς και Μαλεζάς, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα, αναμένουμε την επιστροφή του Σνάουτσνερ στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ στην επίθεση ο Κλάους Αθανασιάδης διεκδικεί θέση, πιθανό όμως είναι να παίξει και ο Κριστιάνο.

Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σακελλαρίου, Γκαρσία, Βιτόλο (Μπαλάφας), Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (Κριστιάνο).

Η αποστολή: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κριστιάνο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Λίνο, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.