LIVE SCORES

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Ο Τζόρβας... ο Βύντρα & ο Ματέους





«Τον παίκτη τον παρακολουθούν ομάδες από την Ιταλία. Εμείς σαν γραφείο θέλουμε οι παίκτες μας να φεύγουν στο εξωτερικό, όμως όχι ως ελεύθεροι, αλλά πάντα σε συνεννόηση με την ομάδα που βρίσκονται», είχε δηλώσει στο SPORTNET ο μάνατζερ του Αλέξη Τζόρβα, όταν άρχισε να εμφανίζεται στο προσκήνιο το ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων για τον διεθνή τερματοφύλακα. Τώρα, που ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σκέφτεται να τον βγάλει από τη βασική ενδεκάδα και λόγω και της κριτικής που δέχεται από τον κόσμο, ο πορτιέρο του Παναθηναϊκου έχει αρχίσει να έχει τάσεις φυγής.
Ο Τζόρβας με τις φετινές του εμφανίσεις έχει καταφέρει να… γκρεμίσει ότι «έχτιζε» τις προηγούμενες σεζόν. Και όσο βρισκόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Νίκος Νιόπλιας αγωνιζόταν βασικός, παρά το γεγονός πως δεν βρισκόταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Με την έλευση του Ζεσουάλδο Φερέιρα όμως τα πράγματα φαίνεται πως αλλάζον. Οι κακές εμφανίσεις συνεχίστηκαν και η έντονη κριτική από τον κόσμο… σπρώχνουν τον διεθνή πορτιέρο στον πάγκο, γεγονός που δεν του αρέσει και πολύ. Και γι’ αυτό έχει αρχίσει να κάνει σκέψεις φυγής ενόψει του Ιανουαρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τζόρβας πλέον «ψάχνεται» για να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας, με πιθανότερους προορισμούς την Ιταλία και την Γερμανία. Μάλιστα κάποιοι που γνωρίζουν καλά πράγματα και καταστάσεις, θεωρούν πιθανό να έρθει πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού τον Ιανουάριο.

Το περασμένο καλοκαίρι είχε επίσης ακουστεί ενδιαφέρον της Τζένοα, όμως δεν προχώρησε. Από τον Παναθηναϊκό δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Τζόρβα αρκεί να υπάρξει η κατάλληλη πρόταση.