LIVE SCORES

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Premiera Dvision





290. (19:00) Χετάφε-Βιγιαρεάλ:

Εύκολα έφτασε στο 3-0 επί της Μαγιόρκα η Χετάφε, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο. Έτσι το διπλό στο «Σάντσες Πιθκουάν» πήρε ακόμα παραπάνω αξία. Επιστρέφουν Αριθμέντι και Κασκέρο. Τιμωρημένος και ο βασικός αμυντικός Μπόατενγκ. Νίκη με 1-0 επί της Σεβίλλης για τη Βιγιαρεάλ, που ακόμα και όταν οι Σεβιγιάνοι βγήκαν μπροστά στην επανάληψη για να ισοφαρίσουν, είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Τιμωρημένος για σήμερα ο βασικός επιθετικός της ομάδας Τζουζέπε Ρόσι.


320. (21:00) Σεβίλλη-Αλμερία:

Τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα για τη Σεβίλλη, οι δύο μάλιστα στο «Σάντσες Πιθκουάν» και οι πρώτες μουρμούρες για το Μανθάνο άρχισαν να ακούγονται. Δικαιούται να έχει πάντως παράπονα από την αντιμετώπιση στην έδρα της Βιγιαρεάλ. Παραμένουν εκτός οι Γκουαρέντε, Φαμπιάνο και Χέσους Νάβας. Μάλλον ευχαριστημένη θα πρέπει να νιώθει με το βαθμό απέναντι στη Σαραγόσα η Αλμερία, μιας και στο τέλος κινδύνεψε αρκετά. Εξέτισε και επιστρέφει ο αριστερός μπακ Ορτίθ. Δεν υπολογίζονται Μπερναντέλο, Σίλβα και Μίτσελ.

326. (23:00) Ατλέντικο Μαδρίτης-Λα Κορούνια:


Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την Ατλέντικό, που απλά δεν είναι καλή ομάδα και το μόνο που την κρατά είναι το επιθετικό δίδυμο Φορλάν-Αγκουέρο. Η κάτοχος του Europa League, που ηττήθηκε από τον Άρη, κινδυνεύει να μείνει εκτός της διοργάνωσης και να αρκεστεί στο πρωτάθλημα. Πολύ κακή παρουσία στο Λεβάντε, ηττήθηκε δίκαια με 2-0. Τιμωρημένος για σήμερα ο Πάουλο Ασουνσάο. Έστω και αν δυσκολεύτηκε απέναντι στη Χέρκουλες, πήρε η Λα Κορούνια την νίκη με 1-0. Στη 12η θέση με 17 βαθμούς. Επιστρέφει ο Γκουαρδάδο, αμφίβολος ο Αντριάν, δεν υπολογίζεται ο Πέρεθ.