LIVE SCORES

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Serie A





296. (19:00) Ουντινέζε-Φιορεντίνα:

Άλλη μία εκτός έδρας ήττα για την Ουντινέζε, με 2-1 από την Πάρμα. Πολύ καλή η παρουσία της πάντως, άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία. Τιμωρημένος για σήμερα ο στόπερ Ντομίτσι, αμφίβολος και ο εξτρέμ Σάντσες. Τρίτη συνεχόμενη νίκη εντός έδρας για τη Φιορεντίνα, που κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 την Κάλιαρι. Το γκολ πέτυχε στο 51’ ο Μούτου. Δεν υπολογίζονται ξανά οι Πασκουάλ, Φρέι, Μοντολίβο, Νατάλι και Τζιλαρντίνο.


297. (19:00) Παλέρμο-Πάρμα:

Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη έχασε το βαθμό της ισοπαλίας στο Νάπολι από το γκολ του Μάτζιο. Τιμωρημένος ο Κασάνι, συνεχίζουν εκτός οι Ερνάντες και Ντάρμιαν. Αποδίδει εξαιρετικά εντός έδρας. Νίκη για την Πάρμα με 2-1 επί της Ουντινέζε και η ομάδα βρέθηκε στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τιμωρημένος ο μέσος Βαλιάνι, εξαιρετικά αμφίβολοι οι Μάρκες, Αντονέλι και ο MVP των τελευταίων αγώνων Κρέσπο.


321. (21:45) Τζένοα-Νάπολι:

Το δεύτερο διπλό στο πρωτάθλημα πήρε η Τζένοα με το 3-1 στην έδρα της Λέτσε, έστω και αν το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Δεν υπολογίζονται και για το σημερινό ματς οι Παλάσιο, Σκούλι και Καλάτζε. Ακριβώς πριν ένα μην η τελευταία εντός έδρας νίκη της. Στο 95’ του αγώνα με την Παλέρμο λυτρώθηκε η Νάπολι και πήρε άλλη μία υπερπολύτιμη νίκη, που την εδραίωσε στην 4η θέση. Σκόρερ του σημαντικού γκολ ο Μάτζιο. Τραυματίας για σήμερα ο Λαβέτσι, τιμωρημένος και ο αμυντικός Γκράβα. Έχει ηττηθεί στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στη Γένοβα.