LIVE SCORES

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

League 1





307. (20:00) Αρλ-Λιλ:

Στο 1-1 με την Νανσί έμεινε η Αρλ και με λίγο παραπάνω προσοχή θα μπορούσε να πάρει και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Υποδέχεται την εξαιρετικά φορμαρισμένη Λιλ. Έχει δεχθεί γκολ σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις της. Δεν υπολογίζεται ο Μπουαζά, αμφίβολος και ο Τζα Τζετζέ. Με το εξωπραγματικό 6-3 έφτασε η Λιλ στην τέταρτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της απέναντι στη Λοριάν. Πλέον θυμίζει την περυσινή εξαιρετική ομάδα και όντας πρωτοπόρος δικαιούται να κάνει όνειρα τίτλου. Δεν θα μπορέσουν να την ενισχύσουν σήμερα οι Ζερβίνιο και Αζάρ.


308. (20:00) Βαλενσιέν-Παρί Σεν Ζερμέν:

Ήττα για τη Βαλενσιέν στην έδρα της Σοσό με 2-1, με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. Άτολμη η Βαλενσιέν περιορίστηκε σε δεύτερο ρόλο στο ματς. Εξαιρετικά αμφίβολοι οι απόντες και από το προηγούμενο Πυζόλ και Κοάντ. Μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι ματς. Ίσως η δεύτερη πιο φορμαρισμένη ομάδα μετά τη Λιλ είναι η Παρί, που προελαύνει σε πρωτάθλημα και Europa League. Έχει πιάσει τη 2η θέση της βαθμολογίας, όντας στο -1 από την πρωτοπόρο. Πολύ εύκολα προκρίθηκε από έναν δυνατό όμιλο και απλά περιμένει να μάθει ποιος θα την ακολουθήσει στην επόμενη φάση. Εξέτισε και επιστρέφει ο Τιενέ, με τα προβλήματα να εκμηδενίζονται.


309. (20:00) Καέν-Νις:

Στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας πλέον η Καέν με 14 βαθμούς, μετά και την ήττα στο Τουλούζ με 1-0. Η αλήθεια είναι ότι άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία, μιας και δημιούργησε τρεις κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχει την ισοφάριση. Εξαιρετικά αμφίβολοι οι Ερτό και Ταφορό. Ουσιαστικά στην τελευταία φάση του αγώνα πέτυχε το γκολ της νίκης απέναντι στη Μαρσεϊγ η Νις και επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα ματς. Τραγικός απολογισμός εκτός έδρας με μόλις ένα γκολ στα τελευταία έξι. Τιμωρημένος ο Ντιακιτέ, τραυματίας ο Κλερ.


310. (20:00) Λοριάν-Λανς:

Την ήττα με το εμφατικό 6-3 γνώρισε Λοριάν, σε ένα ματς που ήδη έχει καταγραφεί ως ένα από τα συναρπαστικότερα των τελευταίων ετών. Το να πετύχεις τρία γκολ απέναντι στη Λιλ σαφώς και είναι επίτευγμα, η άμυνα όμως της Λοριάν στο συγκεκριμένο ματς κατέρρευσε. Τιμωρημένοι οι Ρομάο και Οντάρ. Παραμένει εκτός ο στόπερ Κονέ. Παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού με 15 βαθμούς η Λανς. Ισόπαλη 1-1 με την Οσέρ αναδείχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική. Εξέτισε και επιστρέφει ο Κεϊτά, παραμένουν εκτός οι Τζεμάα και Πολέ.

311. (20:00) Μπρεστ-Μονπελιέ:

Ήττα για την Μπρεστ με 3-1 στην έδρα της Παρί, με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. Η καλύτερη άμυνα των πρώτων δέκα αγωνιστικών πλέον αποτελεί μακρινή ανάμνηση, με την Μπρεστ να δέχεται γκολ ανελλιπώς. Δεν υπολογίζεται ξανά ο Ν’ Γκογί. Στο 94’ του αγώνα έχασε το βαθμό απέναντι στη Λυών, αφού πρώτα είχε ισοφαρίσει στο 80’. Σοβαρό πρόβλημα στην επίθεση για την ομάδα, με μόλις τέσσερα γκολ στα τελευταία επτά ματς. Δεν υπολογίζονται για σήμερα οι Κάμπζε και ο Ζενσάν, που έλειψε και από το προηγούμενο.


312. (20:00) Νανσί-Σοσό:

Δεν αποδίδει καλά η Νανσί και μάλλον θα πρέπει να νιώθει ικανοποιημένη με το 1-1 στην έδρα της Αρλ. Δε θύμιζε σε τίποτα την εξαιρετική ομάδα που είχαμε συνηθίσει στα εκτός έδρας παραμένει εκτός ο δεξιός μπακ Κρετιέν, εξαιρετικά αμφίβολοι οι Λεμέτρ και Ν’ Ντιάιγ. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τη Σοσό, τελευταία απέναντι στη Βαλενσιέν με 2-1 και η ομάδα έπιασε την 7η θέση με 24 βαθμούς. Συμπλήρωσε πέντε αγώνες αήττητη. Τιμωρημένος για σήμερα ο Μαρτέν, απουσιάζουν ξανά οι Περκίς και Ανάν. Τελευταίο διπλό στο Νανσί το 2006 με 3-0.


323. (22:00) Οσέρ-Μαρσεϊγ:

Στο 1-1 έμεινε στο «Φελίξ Μπολάρ» με τη Λανς η Οσέρ και παρέμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη. Τέλος το «βασανιστήριο» του Champions League μετά το 4-0 από τη Ρεάλ. Πλέον θα ρίξει όλο το βάρος της στο πρωτάθλημα. Παραμένουν τραυματίες οι Ντινγκά, Πεντρετί, Μπερντό, Αζμπάρκ και Γέλεν. Μόλις για μία αγωνιστική χάρηκε την κορυφή η Μαρσεϊγ, που μετά την ήττα στην τελευταία φάση του αγώνα από τη Νις υποχώρησε στην 4η θέση. Με το γκολ του Μπραντάο στο 81’ νίκησε την Τσέλσι και έκανε το καλύτερο πάρτι πρόκρισης στους «16» του Champions League. Μοναδικός αμφίβολος ο Ζινιάκ.